Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Вниманието на денталния сектор привличат течен bulk-fill композит и стол за стоматолога

Fibrafill – серия и стол за стоматолога, подходящ при работа с микроскоп, са само част от продуктите, върху които ще спре вниманието ни фирма  EXCELL DENT

С пълния си капацитет в изложение БУЛДЕНТАЛ се включват специалистите от EXCELL DENT. На фирмения щанд, от 18 до 20 май, предстои да се запознаем с интересни продукти, сред които – Fibrafill и NAPA 5102 MS.

В зала 3, щанд B12, ще открием Fibrafill CUBE микрохибриден рентгеноконтрастен bulk-fill композит с цялостна мрежа от фибровлакна. Ще ни бъдат представени и Fibrafill FLOW – течен bulk-fill композит с дисперсна армировка от влакна и Fibrafill DENTIN – кондензируем bulk-fill композит с дисперсна армировка от влакна.

За максималното удобство на стоматолозите EXCELL DENT представя и стол за стоматолога NAPA 5102 MS, подходящ при работа с микроскоп. Създададен от тайванската Winbex, той е снабден с механизъм за независимо регулиране на позицията на седалката и облегалката. Телескопични 2D подлакътници осигуряват опора и свобода на движение на ръцете по време на работа. За оптимална позиция на седене, има и възможност за педал за регулиране на височината с крак.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>