Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Структурата на AMALIAN забавя разграждането на хиалуроновата киселина от хиалуронидаза

АКСИС БЪЛГАРИЯ е фирма, която асоциираме с продуктите от най-висок клас. Компанията вече е и ексклузивен представител на производителя S&V TECHNOLOGIES за България. С иновативните продукти, които предлага, АКСИС БЪЛГАРИЯ отново се включва в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

S&V TECHNOLOGIES, Германия, произвежда имплантируеми медицински продукти през последните 20 години и са в естетичната дивизия като водещ бранд в 64 страни в това число Швейцария, Англия, Германия, Франция, Австрия, Италия, Финландия, Русия.

Благодарение на патентована технология, базирана на последните медицински изследвания Core-in-shell (CIS), е създаден продуктът AMALIAN, който вече се предлага и в България.

С какво е иновативна CIS технологията? Структурата „Core-in-Shell” образува стабилна сърцевина от силно омрежена хиалуронова киселина, заобиколена от дълги вериги от не-омрежена хиалуронова киселина, които образуват защитна обвивка. Тази структура забавя разграждането на хиалуроновата киселина от хиалуронидаза (намираща се естествено в организма, която метаболизира хиалуроновата киселина с течение на времето) и спомага за удължаване на ефекта от инжектиране.

AMALIAN ще откриете в зала 3, щанд А4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>