Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Среща в 162 думи с CUTERA excel V +

Новата сила в лазерните процедури за третиране на съдове и пигментации ни представя МАРВЕНА. Технологията от последно поколение е за успешно третиране на съдови и пигментни лезии.

Лазерна процедура. Словосъчетанието със сигурност е познато на всеки от нас. С иновациите в сферата на лазерните процедури ще фокусира вниманието ни МАРВЕНА. От 18 до 20 май компанията ще представи Excel V+.

Технологията от последно поколение е за успешно третиране на съдови и пигментни лезии. Системата работи с две дължини на вълната – 532 nm и 1064 nm. Включени са до 4 сменяеми накрайника, 5 режима на работа и опции за размера на работната площ от 2 мм до 16 мм.

{os-gal-62}

Excel V+ е с патентован дизайн, предоставящ силата, прецизността и производителността за безопасно и ефективно лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и доброкачествени пигментации. „Със съчетанието на две клинично доказани дължини на вълната, големина на работния спот и по-висока енергия, Excel V+ може да постави Вашата практика пред останалите и да разшири възможностите за лечение на Вашите клиенти“, споделят специалистите от компания МАРВЕНА. Повече за лазерна система CUTERA excel V + те ще ни споделят в зала 4, щанд С6.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>