Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Специалистите се регистрират за посещение на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Билетите за форума са достъпни на портала www.bulmedica.bg

От 31 май до 2 юни Интер Експо Център ще бъде притегателна точка за специалистите  и компаниите, опериращи в медицинския, денталния и естетичния сектори. Защото през тези дни международният изложбен център отваря врати за изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Посетителите ще се докоснат до иновациите, ще открият най-съвременните технологии, ще създават полезни бизнес контакти. Ранната онлайн регистрация гарантира на специалистите не само присъствие на изложението, но и в разнообразните събития от съпътстващата програма.

За 57-и път международното изложение ще събере на едно място производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Отново ще се проведе Green Line – форматът, събиращ компании и продукти от сферите на етеричните и базови масла, флорални води, хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители и др. Ще бъдат положени и основите на формата Anti-aging medicine и Anti-aging lifestyle.

КУПИ БИЛЕТ

Станете част от изложението с няколко лесни стъпки

„Очакваме предстоящото изложение да бъде истинска арена за иновации – със засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Онлайн платформата www.bulmedica.bg е създадена така, че да може всеки желаещ да се ориентира лесно и да вземе своя билет за по-малко от две минути. Нужно е само да изберете бутона „Регистрация за посещение“ или „Купи билет“, който ще ви отведе до тикет система. Следващите стъпки са да изберете желания брой билети и да въведете основни данни за поръчката. По този начин се регистрирате изцяло онлайн, бързо и лесно – на преференциална цена до 30 май. Разбира се, може да вземете своя билет и на място в дните на изложението – на касите на Интер Експо Център.

Какво да очаквате по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2023

„Запознайте се с компаниите-изложители, техните продукти и изберете, в коя сфера ще се фокусирате – медицина, стоматология, дерма и естетика, или няколко от тях“, съветват от екипа на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Така вашето изживяване ще е максимално ефективно. Препоръчваме ви да се ориентирате в каталога с компании в сайта на изложението, а всичко актуално за представените брандове, продукти и услуги, ще откриете в секция „Новини“.

Съпътстващите събития са ключов елемент от формата. Те са изпълнени с ценно съдържание и са високо оценени от посетителите. Медицинският форум „За младо и здраво сърце“ ще бъде едно от събитията на фокус на 1 юни. Организиран от здравната платформа CredoWeb и Интер Експо Център, той ще постави акцент върху кардиологията. В събитието се включват водещи специалисти в сферата, сред които проф. Иво Петров, доц. Красимира Христова от Асоциацията по сърдечно-съдова образна диагностика, д-р Бисер Пукалски, гост-лектор от Великобритания, експерти от Български съвет по кардиопулмонална ресусцитация и фондация „Първите три минути“.

А за информация, какво още ще предложи БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2023, следете онлайн в сайта и в социалните мрежи на изложението и Интер Експо Център.

От 31 май до 2 юни за 57-и път ще се проведе изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Ако все още не сте се регистрирали за посещение, можете да направите това онлайн в платформата http://www.bulmedica.bg/. Ако се регистрирате до 30 май ще получите билета си на преференциална цена. Разбира се, билета си може да получите и в дните на изложението – през онлайн-портала и на касите на Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>