SLIMCITY, FOTORA

Bulgaria Plovdiv, 24, Dragota Str.; Sofia, Metro City Center
1
D 7

Slim City е  марка,  която олицетворява модерните технологии в козметичните и естетичните процедури. Slim City е синоним на качество и надеждност на достъпни цени и лидер в бранша на козметична апаратура. Техническият отдел на Slim City прави постоянни и точни изследвания, за да подбере най-ефикасните технологии, които се прилагат в областта на естетиката.

 Експерти по медицинска физика на Slim City извършват непрекъснати консултации и помагат на всеки клиент да подбере най-подходящата апаратура и да инвестира правилно.

 SlimCity разполага със собствен високо технологичен сервиз. За апаратурата се грижат високо квалифицирани специалисти, които използват професионална диагностична апаратура. Така осигуряваме на своите клиенти безаварийна работа с козметичните апарати.

 Основната цел на Slim City е удовлетворението на всеки клиент, затова предоставяме задължителна следпродажбена поддръжка. Нашият персонал винаги е на разположение да помогне с подробна информация за най-доброто използване на оборудването и методи за постигне на оптимални резултати.  Обученията за работа с апаратурата се провеждат от квалифицирани специалисти, които предоставят най-актулната информация, основана на всички последни технологични, биологични и физични проучвания.

Contact

0877 555 111
www.slimcity.bg, www.fotora.bg/fotoratriplelaser

Features