Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Системата за управление на дентална периферия CALLIDUS

„Превърнете Вашата работа в изкуство“. Под това мото фирма OVIRON се включва в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021, на което ще представи CALLIDUS.

Интегрираната компютърна система за за управление на дентална периферия CALLIDUS намира приложение в областите на ендодонтията, имплантологията, хирургията, препарацията. Предназначена е за вграждане в дентални юнити. Управлява два електрически мотора, скалер, перисталтична помпа и диагностичен модул. Работният режим на екрана се сменя автоматично при активиране на рамото му. „Поддържат се всякакъв вид мотори и скалери“, информират от OVIRON.

В състава на системата, която е модулна, има перисталтична помпа, осигуряваща стерилно охлаждане. Окомплектовката се съобразява с индивидуалната практика на зъболекаря. Системата запаметява програми с параметри за работа в 4-те работни режима и поддържа широк набор от спомагателни функции, сред които плавно регулиране на педала, реверсиране, бърз стоп или инерция за мотора, автоматично ускоряване при засилен натиск на инструмента. Притежава и четири специализирани диагностични режима – Виталитет скенер, Тест на Гелен, Корозионен потенциал, Апест локация. Има и допълнителен режим за физиотерапевтично лечение – чрез йонофреза и въвеждане на антисептични йони в целия обем на ендодонта с помощта на електрически заряди.

И още

CALLIDUS създава възможност за покриване на високи хигиенни изисквания и ергономия на работното място. Иновативната система поддържа Wi-Fi както и дистанционен достъп до компютър и мобилно приложение, даващи възможност за подаване и приемане на важна информация в конкретния момент на работа.

Фирма OVIRON ще представи CALLIDUS в зала 3, щанд В1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>