Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Система за пречистване на въздуха и мобилна UV-C борят вирусите и бактериите

Създаването на среда без наличието на вируси и бактерии, е от основно значение за доброто ни здравословно състояние. Затова от 2 до 4 юни фирма АМЕТ се включва с разнообразни предложения, сред които Lo-S360 и LO 20.

Lo-S360 е система за пречистване на въздуха, която премахва ефективно бактерии и вируси (напр. грип и Covid-19 вируси). Тъй като инфекциите се предават главно чрез капчици от аерозолите в стайния въздух, е важно трайното намаляване на вирусите в помещенията. Lo S360 е безкомпромисна комбинация от UV-C лампа и HEPA филтър, което гарантира още по-голяма безопасност в затворени пространства като офиси, магазини, медицински центрове, детски заведения, училища, университети, чакални и заведения за обществено хранене.

LO 20 е мобилна UV-C лампа за дезинфекция, която активно се бори срещу бактериите и вирусите. Унищожава болестотворните агенти чрез директно UV лъчение и пречиства въздуха чрез принудителна конвекция. Намира приложение в офиси, магазини, медицински центрове или други затворени пространства.

Lo-S360 и LO 20, представени от фирма АМЕТ ще откриете на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА в зала 2, щанд В11.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>