Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

С практичност и комфорт се отличава инсулиновата пач помпа Medtrum® Nano Pump

Medtrum® Nano Pump от Medtrum Technologies Inc. позволява лесно упреавление от смартфон 

Хелмед България ще представи иновативни медицински изделия и консумативи от 31 май до 2 юни на изложение Булмедика. Един от продуктите е инсулиновата пач помпа Medtrum® Nano Pump – първата в света безтръбна инсулинова помпа, управлявана от смартфон, която работи със сензор и автоматично спира инсулина. 

КУПИ БИЛЕТ

Medtrum Nano е лесна и удобна за използване. Работи със сензор Medtrum TouchCare А7+, а връзката с нея се осъществява чрез мобилното приложение Medtrum EasyPatch. То може да се инсталира на всички устройства с операционна система Android и iOS.  

Впечатляващи размери 

Едно от основните предимства на устройството е неговият практичен размер. „Medtrum Nano е най-малката и най-леката пач помпа в света”, поясняват от Хелмед България. Теглото ѝ е само 13.8 г. и е с размери: 40.5 мм X 31.5 мм x 11.5 мм. Вместимостта на резервоара е 200 IU. Пачовете се предлагат по 10 броя в опаковка, а препоръчителната продължителност за използване на един пач е до 3 дни.  

Свобода и комфорт 

Включеният четец (PDM) и възможността за връзка със смартфон правят инсулиновата помпа достъпна и подходяща за различни случаи. Потребителят сам избира най-удобният за него вариант – да свърже Medtrum Nano с телефона си чрез приложението и да го управлява през него или да използва джобния четец (PDM) за моментите, в които няма нужда от телефон.  

Освен компактно и дискретно, устройството е и водоустойчиво – издържа до 1 час на дълбочина от 2,5 м.  

Хелмед България е дистрибутор с над 20-годишен опит в сферата на здравеопазването. Компанията е сертифициран европейски вносител на медицински изделия и общи медицински консумативи (ОМК). Всички посетители на изложение Булмедика 2023 имат възможност да зададат своите въпроси на специалистите от екипа на Хелмед България на щанд D4, зала 2, от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>