Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

С четката за зъби Novacarе Mundholz допринасяме за опазването на околната среда

Опазването на околната среда е основна тема, върху която съвременното общество фокусира вниманието си. Процесът стои и в основата на съвременното производство, ярък пример за което e четката за зъби Novacarе Mundholz.

Продуктът ни представя GESTOR COSMETICS. „Уникалена по рода си. Това е първата четка за зъби, произведена от 97% органична пластмаса“, информират от компанията. Изполвайки Novacarе Mundholz, потребителят допринася за опазването на околната среда.

Спирайки избора си на произведената в Германия от местен дървен материал и 97% растителни суровини, потребителят придобива по-добро усещане за почистване още при първата употреба. Интерденталното пространство се почиства по-добре благодарение на двуслойната структура на влакната; ултра фината им дебелина осигурява нежно и ефективно почистване. „Доказаната технология нa влакната със сребро или активен въглен и злато Novacare гарантира отлично почистване с перфектни резултати в дългосрочен план и оптимална защита на зъбите и венците“, информират от GESTOR COSMETICS.

Дръжката на четката за зъби Novacarе Mundholz е направена от дърво от месни гори в Германия и органична пластмаса произведени от естествени, възобновяеми суровини. Благодарение на тези специални екологично устойчиви материали, Novacare-Mundholz може да се използва по-дълго време от нормалните четки за зъби, спестявайки ресурси и CO2.

„НАЙ-ДОБРОТО ЗА МОЕТО ЗДРАВЕ, НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАШАТА ОКОЛНА СРЕДА“, е мотото, под което GESTOR COSMETICS ще представи Novacarе Mundholz в зала 3, щанд В9.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>