Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Разнообразие от продукти за устна хигиена и аксесоари от Plac Aid

Екипът на компанията ще ви очаква на щанд D13, в зала 2, от 31 май до 2 юни 

Plac Aid предлага богата гама от продукти за устна хигиена, дентални маркетингови продукти и аксесоари в онлайн магазина www.oralcare.bg. Екипът на компанията ще очаква посетителите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 от 31 май до 2 юни. 

КУПИ БИЛЕТ

Употребата на вода за уста и конец за зъби има добре познати ползи за поддържане устната хигиена. Започваме с три продукта на Plac Aid: 

  • Plac Aid Fresh – ежедневна вода за уста, която се предлага в два вкуса – екзотично манго и свежа мента. Продуктът не само освежава дъха, но и се бори с ежедневната зъбна плака и нейната повторна поява. Защитава венците, укрепва зъбния емайл и удължава ефективността от миенето на зъбите. Водата за уста е подходяща за възрастни и деца над 6 г. 
  • Plac Aid Clexidine – антисептична и антибактерилна вода за уста с хлорхексидин 0,12% и 0,20%. Продуктът е подходящ за превенция от образуване на зъбен камък, грижа по време на терапия срещу гингивит и парадонтит, както и след интраорални манипулации и вадене на зъби.  
  • Plac Aid Dental Flossers – 2 в 1 конец и клечка за зъби. За лесно и ефективно почистване на областта между зъбите. 

{os-gal-76}

Да се погрижим за устната кухина на най-малките 

Със следващите продукти се фокусираме върху грижата за зъбите на най-малките. Важно е здравословните навици да се изградят в най-ранна детска възраст, а правилното почистване на зъбите е един от тях. На помощ идват Plac Aid Dental Flosser – 16 забавни флосери (конци за зъби) във формата на морски животинки. Ежедневното почистване с конец помага за премахване на остатъците от храна и плаката между зъбите и венците, където четката за зъби не може да достигне.  

На щанда на компанията ще откриете и разнообразие от аксесоари, подходящи както за стоматологичния кабинет, така и за дома или за подарък. Сред тях са дентално огледало с формата на зъб и керамична декоративна поставка/чаша във формата на зъб. А кутийките за съхранение на млечни зъби в различни цветове и форми са любими на малките пациенти. 

В продуктовата гама на компанията ще откриете и образователни изделия като зъбен модел, илюстриращ дентални заболявания и различни клинични случаи, както и постер – илюстрация на консултацията между зъболекар и пациент.  

Почистване на зъбите с четка от ново поколение 

За финал, но не и на последно място, представяме ултразвуковата четка Megasonex. Безкомпромисно почистване с 96 000 000 движения в минута и ниска амплитуда. Четката се отличава с иновативния си дизайн и с: 

  • 17 мм Megacrystal™- патентовани компоненти, вградени на върха на четката   
  • прецизна глава 
  • индикатор за захранваща батерия 
  • избор на скорост 
  • зарядно, два накрайника, компактен калъф 
  • две години гаранция

{os-gal-77}

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>