Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Работното облекло като символ на медицинското съвършенство

Екипът на L’Atelier La Perla ще ви очаква на щанд А10, в зала 2 на Интер Експо Център 

L’Atelier La Perla е ателие за луксозно работно облекло и официален дистрибутор на паста за зъби Theodent в България, с основател Д-р Николия Цолова. Компанията се включва в изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023, за да сподели на посетителите повече за качествата на своите продукти.

КУПИ БИЛЕТ

Стилно медицинско облекло с безкомпромисно качество 

Създаването на стилно медицинско облекло е мисията на L’Atelier La Perla. Дрехите на марката запазват класическия и емблематичен вид на медицинската униформа, преплетен с професионални качество и дизайн, за да се получи един завършен, стилен и комфортен продукт. „Ние помагаме на лекарите да изглеждат по най-добрия начин в офиса и в живота. Няма професия, в която да е по-важно да излъчваш увереност”, допълва екипът на компанията. Туника и панталон в нежни земни цветовете, в класическо бяло и черно или в по-смели и ярки тонове – всичко зависи от вкуса и настроението на клиента. Разнообразие от стилни дамски и мъжки модели ще откриете сред колекциите Splendido, Royal, Nevada, Ritz, Annabel, Ratched, Lavender, Caviar – символ на медицинското съвършенство.  

{os-gal-80}

Силата на какаовите зърна в денталната грижа 

Паста за зъби Theodent идва на българския пазар, благодарение на L’Atelier La Perla. Произведен в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ, продуктът се отличава с натуралния си състав и доказано добри резултати. Активната съставка на Theodent – Rennou, е смес от теобромин, калциий и фосфат в патентована формула, предназначена да увеличи максимално бързата реминерализация на емайла. Продуктът е ефективен за защита на зъбите и намаляване на свръхчувствителността на емайла. „Пастата за зъби Theodent бележи истинска революция в грижата за устната кухина, заявявайки, че флуоридът вече не е необходим за поддържане на отлично орално здраве”, поясняват от компанията.  

{os-gal-81}