Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Професионално облекло, което съчетава функционалност и комфорт

Разнообразните модели с марка PALLTEX ще представи фирма ПАЛАДИУМ в зала 3, щанд С4 на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

Красиво, комфортно, функционално. Всички тези определения можем да дадем на професионалното облекло от ПАЛАДИУМ, предназначено за медицински, дентални и специалисти в областите на дерматологията и естетиката.

На изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, от 18 до 20 май в Интер Експо Център, компания ПАЛАДИУМ ще представи различни модели от марката си PALLTEX, сред които:

  • ANDREA дамска медицинска туника – ПАЛАДИУМ, Пакистан
  • ANGEL унисекс медицинска туника – ПАЛАДИУМ, България
  • MARKO мъжка медицинска туника – ПАЛАДИУМ, България
  • DANTE унисекс медицински панталон туника – ПАЛАДИУМ, Пакистан
  • ALESSI унисекс медицински панталон – ПАЛАДИУМ, България
  • MORELLI унисекс медицински комплект – ПАЛАДИУМ, България

ANDREA

Дамска туника от памук с еластан. Къс ръкав, сърцевидно деколте и бие на гърба. Два долни джоба. Върху десния джоб има по-малък джоб с разделител за химикал. Фианки на гърба и цепки отстрани, за повече комфорт. Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color 40°C и технология 3D Flex, за допълнителна свобода на движение.

Моделът е наличен в цветовете: бял, т. син, черен, зелен, въглен, розов, син и карибско зелен.

ANGEL

Унисекс туника от полиестер/ памук. Моделът е къс ръкав, платка в предница и остро прехлупено деколте. Горен джоб и удобни два долни джоба, десният е с разделение за химикал. . Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color°C 40.

Моделът е наличен в цветовете: бял, т. син, св. сив, черен, бордо, мед. син, ирис и резеда.

MARKO

Мъжка туника от памук и 2% еластан. Моделът е с остро деколте, платки на рамената за подсилване и странични цепки за повече комфорт. Гореният ляв джоб се закопчава с тик-так копче, а отдясно има гайка за закачане на бадж.  Долните джобове имат разделител за химикал, за повече удобство.

Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color 40°C и технология 3D Flex, за допълнителна свобода на движение.

Ще откриете модела в цветове: бял, т. син, въглен, черен и карибско зелен.

DANTE

Унисекс панталон от памук и еластан. Моделът е с ластик в колана, гайки и допълнителна връзка за пристягане. Елегантни предни джобове, тип „Италиански”, гайка за закачане на карта с ластичен шнур. Два ефектни странични джоба и един заден джоб.

Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color 40°C и технология 3D Flex, за допълнителна свобода на движение. Наличните цветове са: бял, т. син, черен, зелен, въглен, розов, син и карибско зелен.

ALESSI

Унисекс панталон от полиестер памук с удобна модерна визия. Талия с ластик в колана и връзка за допълнително пристягане. Два предни вътрешни джоба и един заден джоб. Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color 40°C.

Моделът е наличен в цветове: бял, т. син, св. сив, черен, бордо, мед. син, ирис, резеда и боровинка.

MORELLI

Унисекс комплект от 100% памук. Туника с къс ръкав, платка в предница и остро прехлупено деколте. Горен джоб и удобни два долни джоба, десният е с разделение за химикал.

Панталон с комфортна, модерна визия. Талията е с ластик и връзка в колана за допълнително пристягане. Два предни вътрешни джоба и един заден джоб. Интегрирана технология за издръжливост за цвета Color 40°C. Моделът е наличен в двата класически цвята – бял и т. син.

Разнообразните модели PALLTEX ще представи ПАЛАДИУМ в зала 3, щанд С4 на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>