Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Ново поколение циркониеви импланти whiteSKY T.L. (Tissue Line) от BREDENT

Имплантната система whiteSKY е клинично и научно доказана от въвеждането ѝ през 2006 г. Научните публикации в продължение на повече от 10 години, говорят за успеха ѝ. Посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА ще имат възможността да се запознаят с възможностите ѝ от 2 до 4 юни в зала 3, щанд D4, представени от професионалистите от фирма BREDENT GROUP BULGARIA.

Новото поколение циркониеви импланти whiteSKY T.L. (Tissue Line) запазва всички предимства на класическия циркониев имплант whiteSKY, като добавя модерен и подобрен дизайн: „Научно доказан успех с променена форма“.

При производството на новия едночастов имплант whiteSKY T.L. е спазена успешната рецепта – компресиран под налягане цирконий и монолитен дизайн. Това дава на имплантите whiteSKY T.L. много висока стабилност – ключов фактор за дългосрочен успех.

whiteSKY T.L. покрива най-високите стандарти за естетика, но и изискванията за безопасност и функционалност. Наследява всички изпитани във времето характеристики на своя предшественик.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>