Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Ново поколение Lisa: невероятен отвътре; невероятен отвън

Отвътре новият W&H стерилизатор предлага пълна гама от иновативни технологии, надхвърлящи досегашните ни представи за удобство и оперативност. Благодарение на интегрирания изкуствен интелект, новата Lisa превръща висококачествената стерилизация тип B в ефективен и безопасен работен процес. Отвън Lisa убеждава със своя перфектен ергономичен дизайн, който посетителите ще открият в зала 3, щанд С7.

EliSense – за оптимизиран работен процес и оптимални резултати

С EliSense Lisa предлага безпрецедентно преживяване, съчетано с максимален резултат. Благодарение на LED индикаторите и дисплея, изключителната технология дава информация за статуса на цикъла, температурата и оптимизирането на работния процес само с един поглед. Нов изкуствен интелект на Lisa – за повишена ефективност и контрол:

EliSense’s сетивност за обслужване. Lisa изучава използването, прави предложения за по-висока ефективност в процеса на стерилизация и информира за оптималната експлоатация на стерилизатора. И дори напомня на потребителите кога трябва да се извършат рутинните тестове в зависимост от местните регулаторни изисквания.

EliSense’s сетивност за състояние: За първи път само с един поглед към стерилизатора потребителите получават цялата нужна информация за статуса на цикъла. Малките LED светлини на дисплея показват дали цикълът е в ход или е приключил. Така потребителите имат цялостен поглед върху състоянието на цикъла по всяко време.

EliSense’s сетивност за температура: По-голямата сигурност за денталния екип е друг важен аспект на новата Lisa. Оборудван с EliSense сетивност за температура, стерилизаторът на W&H предупреждава, ако вратата е вече отворена, но зареждането е все още твърде горещо, за да бъде докоснато. По този начин Lisa предлага още по-голяма безопасност по време на работа.

EliTrace – за разширена документация

Високият хигиенен стандарт е отличителен белег на всяка дентална практика. С новата генерация на Lisa този стандарт е допълнително оптимизиран. EliTrace е новата разширена система за документиране на Lisa, която предлага за първи път пълна проследимост на всеки отделен инструмент или комплект без допълнителен софтуер или компютър. Резултатът: високо ниво на безопасност за денталните практики и техните пациенти.

Eco Dry + – патентована ефективност

С подобрената патентована технология Eco Dry + новата Lisa адаптира времето за сушене към масата на зареждане. Това намалява времето на цикъла, удължава живота на инструментите и оптимизира консумацията на енергия. Това означава не само значително спестяване на време, но определя Lisa като „зелено решение“ в ежедневната практика.

Революционната технология на новата Lisa е разработена за най-високите изисквания. Всъщност Lisa предлага много повече. Нова безопасност. Нова интелигентност. И едно съвършено ново преживяване при работа, също и заради кристално чистия сензорен дисплей за интуитивна навигация през интелигентната структура на менюто. В допълнение към тези иновативни функции, стерилизаторът разполага с всички познати и доказани характеристики на Lisa като идентификация на потребителя, съхранение на данните на външен носител, споделен LisaSafe принтер за етикети, програмируем старт на цикъла, 3D анимации за поддръжка, бутони за помощ и дистанционно наблюдение чрез мобилно приложение Lisa.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>