Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Надежден спътник в ежедневната дезинфекция

BePro, Assistina ONE, Lara XL – това са имената на иновативните продукти, които ще откриете на щанда на W&H Bulgaria 

Високото ниво на хигиената и професионалната защита са от съществено значение за денталните клиники, лаборатории и кабинети. На помощ идват специализираните продукти, предлагани от W&H Bulgaria – компания, основана преди 133 години в Германия. Ще ги откриете на изложение БУЛДЕНТАЛ 2023 – щанд C9, зала 3. 

КУПИ БИЛЕТ

Безопасността на пациентите и на екипа е ключова 

Първото предложение на компанията са препаратите за почистване и дезинфекция на BePro. Портфолиото на марката се състои от общо осемнадесет препарата за почистване и дезинфекция, а приложението им е подходящо за повърхности, инструменти, аспирационни системи, автоматизирана повторна обработка и грижа за ръцете. 

Защо да се доверите на BePro? Продуктите покриват широк спектър от патогени и се характеризират с висока ефективност на дезинфекция и почистване. Освен това, те са практични, щадящи към различните материали, а много от  опаковките им са биоразградими и подходящи за многократна употреба. 

Когато става въпрос за почистването на дентални инструменти, компромисите не са позволени. С устройството Assistina ONE поддръжката е по-лесна отвсякога – времето за обработка е само 18 секунди. Системата се отличава с изчистен дизайн, а добрата видимост чрез камерата, заедно със страничните индикатори за течност, допринасят за интуитивната работа с устройството. Комплектите са готови за употреба и гарантират бърза и лесна смяна на маслото и почистващата течност без инструменти. HEPA филтърът помага за почистването на изходящия въздух за една още по-безопасна среда. Други предимста на уреда са: 

  • автоматично дозиране на точното количество масло и почистващ разтвор 
  • иновативна техника за пулверизиране 
  • обработване на до 2800 инструмента с един Care Set 
  • без необходимост от електрическо захранване  

Съвременни иновации, събрани в един продукт 

Lara XL е стерилизатор на W&H – предпочитан избор от редица дентални практики. „Удобството на потребителя е ключово при създаването на продука”, споделят от компанията производител. Подобрената технология на стерилизатора предоставя по-голям капацитет и допълнителни полезни функции. Благодарение на метода Eco Dry+ времето за сушене се адаптира според количеството на зареждане. Това съкращава продължителността на цикъла, удължава експлоатационния живот на инструментите и оптимизира консумацията на енергия.   

Lara XL се отличава с голям обем на камерата – 28 литра, което позволява повторна обработка на до 7 кг. опаковани инструменти наведнъж. Иновации като системата ioDent® или приложението W&H Steri са ориентирани към бъдещето начини за интегриране на практични цифрови инструменти в работния процес. Със своята усъвършенствана система за документиране EliTrace предлага проследимост до отделния инструмент, а бързият цикъл е допълнителна функция за стерилизация на неопаковани инструменти само за 20 минути.   

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>