Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

На кой щанд откриваме богато дентално портфолио с американски произход?

3D принтер, материали за дентални модели, шини, временни и постойнни конструкции са само някои от иновативните предложения на B2N Trade

На тазгодишното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА фирма B2N Trade ще представи на своите клиенти богатото дентално портфолио на фирма Formlabs Dental (CAЩ) с 3D решения за дигитален работен протокол и нарастващата гама от биосъвместими материали. Компанията ще открием в зала 3, щанд D7 на международното изложение в Интер Експо Център.

Сред акцентите на B2N Trade са:

Formlabs Form 3B +/ 3BL дентален 3D принтер

Чрез иновативната дигитална технология на Formlabs ще можете да предложите цялостна, съвременна и висококачествена стоматологична грижа на своите пациенти. Благодарение на 3D принтирането осигурявате професионална грижа за здравето и комфорт на пациентите си.

Изработване на дентални модели

С материалите Dental Model Resin, Grey Resin, Castable Wax и Draft  Resin можете да изработвате бързо и лесно модели за диагностика, ортодонтски модели, отливки за коронки и мостове, както и модели с щифтове.

Изработване на шини и ритейнъри за невидима ортодонтия

Със смола Dental LT Clear Resin можете да 3D принтирате наведнъж до 8 различни индивидуални модела за по-малко от 2.5 часа и да започнете активно лечение на 8 пациента в рамките на същия ден.

Изработване на временни конструкции

Предназначен за индиректни възстановявания, биосъвместимият материал Temporary CB Resin се предлага в 4 цвята А2, А3, B1 и C2 по VITA.

Изработване на постоянни конструкции (коронки, мостове и протези)

Биосъвместимите материали Permanent Crown и Denture teeth/ Denture base се използват за директно производство на коронки, мостове, фасети и протези по индивидуалната анатомия на пациента.

Изработване на хирургични водачи

Със смола Surgical guide можете да си подговите необходимите водачи спрямо анатомията на пациента при поставянето на зъбни импланти.

Нуждаете се от надежно обордуване, с което да предлагате най-съвременните методи за лечение? Фирма B2N Trade предлага професионална консултация и демонстрация за денталната практика, с решенията на Formlabs. Освен с работата на 3D принтера, екипът от специалисти ще запознава присъстващите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА със системата за постобработка на Formlabs – почистваща машина Form Wash и UV лампa Form Cure, с които се завършва процесът по 3D изработка.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>