Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

На кой щанд има I-PHYSIO-профил дизайнер, I-Bone-имплант и Plex V-машинни пили?

Отличният резултат и богатият набор от качествени продукти са водещи в дейността на Дентасюис

Богатият избор от качествени продукти стои в основата на философията на Дентасюис. И през тази година, с цялата си енергия и професионализъм, представителите ѝ ще ни представят последните иновации в денталния сектор.

На изложение БУЛДЕНТАЛ 2022 Дентасюис ще се фокусира върху I-PHYSIO-профил дизайнер. Създаденият от френската ЕТК продукт, предоставя възможност за „3 в 1“ операция – заздравяване, отпечатване и временна протеза. Iphysio® Profile Designer се завинтва в импланта по време на 1-ва или 2-ра хирургична интервенция. Той остава на мястото си през целия процес на заздравяване на косттa и меките тъкани, както и при снемането на отпечатък, независимо от сектора на импланта и дали е естетичен, или не. Отстранява се само, за да се постави окончателната реставрация.

Имплантът със специално конструирана резба

Към най-добрия краен резултат е насочена технологията на I-Bone. Имплантът притежава свойството за бързо интегриране на правилното място.

Специално конструираната резба с повече пространство между улеите дава възможност за закрепване само чрез върховете ѝ. В това пространство са разположени лечебни джобове, които се пълнят с образувалата се кръвно-костна магма. Това благоприятства по-бързата и по-стабилна остеоинтеграция, а усилието за пробиване намалява и остава извън тялото на импланта.

Повърхността има STAE покритие от микро-пясъчни частици, обработени с титаниев оксид, завършени с хидрофлоридна кисилина – за допълнителна парадонтална защита. Хирургичният протокол е улеснен. Включва 3 инструмента – специално поректирани, позволявайки по-добра видимост при интервенцията. Всички импланти използват една протетична гама, а това увеличава възможностите за избор води до максимален естетичен резултат.

Plex V-машинни пили

PLEX V са произведени чрез специален термичен процес. Всички фазови трансформации – като аустенит и мартензит, са извършени при стайна температура. Това дава значителни предимства пред пилите от никелово-титаниева сплав. Технологията на контролирана памет позволява да се следва анатомията на кореновия канал, като по този начин се избягва отслабването му, създаването на прагове и перфорацията му.

От 18 до 20 май на изложение БУЛДЕНТАЛ специалистите от Дентасюис ще дават подробна информация за продуктите от портфолиото си в зала 2, на щандове А9 и А11.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>