Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

На фокус: ПАТРИЦИЯ

Заповядайте на щанда А3 в зала 3, от 18 да 20 май, на изложение БУЛДЕНТАЛ“, приветстват ни от компанията

Всяка година ПАТРИЦИЯ представя богато портфолио от продукти, новости и техника на участието си в изложение БУЛДЕНТАЛ. На щанда си фирмата подготвя на посетителите винаги приятни изненади.

Какви ще бъдат акцентите в представянето на ПАТРИЦИЯ от 18 до 20 май в зала 3, щанд А3?

Импланти Epikut S.I.N.

Продуктът е създаден в Бразилия и всъщност е най-новото попълнение в семейството на компанията. Имплантите Epikut S.I.N. са закономерно решение за всеки, решил да предефинира концепцията за зъбни импланти. „С режещ икомпресиращ дизайн, двойни обърнати опорни винтове, съчетани с най-добрата повърхност, EPIKUT PLUS е идеалната комбинация за тези, които търсят превъзходни резултати и предсказуемост“, коментират от ПАТРИЦИЯ.

НОВО от MEDIPAC

Гръцкият производител е с 35-годишен опит в изработването на стерилни конци. Портфолиото включва над 1000 продукта, съставляващи пълната гама хирургически конци – PTFE, коприна, полиамид, полиестер или PGА. Компанията създава висококачествени игли и конци с висока якост на опън на конеца.

Диамантени борери от най-високо качество

Когато говорим за диамантени борери, безспорно трябва да се запознаем с характеристиките и възможностите на швейцарските STRAUSS & Co. Предлаганите от ПАТРИЦИЯ продукти са от най-високо качество и са 100% контролирани. „Всеки от тях е тестван под микроскоп, като част от техния строг контрол на качеството“, информират от ПАТРИЦИЯ, която представя и специална ортодонтска серия на компанията-производител. Те допълват, че почитателите на дигиталната медицина ще могат да се “потопят” в света на технологиите с портфолиото на Sirona.

Заповядайте на щанда А3 в зала 3, от 18 до 20 май, на изложение БУЛДЕНТАЛ“, приветстват ни от компания ПАТРИЦИЯ.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>