Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Медицинското фитнес оборудване Technogym

Уредите на марката са предназначени за болници, медицински центрове, клиники, центрове за рехабилитация, домове за възрастни хора.

За нуждите на рехабилитацията и поддържането на здравословното кардиосъстояние на пациентите, болничните заведения е нужно да разполагат с правилното медицинско фитнес оборудване. Именно върху тези потребности ще се съсредоточи компания АТАМА на изложение БУЛМЕДИКА от 18 до 20 май, представяйки на щанда си медицинското фитнес оборудване Technogym.

Уредите на марката са предназначени за болници, медицински центрове, клиники, центрове за рехабилитация, домове за възрастни хора. Technogym осигурява пълна гама от оборудване, което е TUV – сертифицирано. Освен това подсигурява специализирани софтуер и хардуер за медицинските изследвания на пациентите. Сред основните предимства специалистите отчитат съвместимостта на уредите от Technogym с допълнителни измервателни устройства.

Какво осигуряват оборудването на марката, която фирма АТАМА ще ни представи на изложение БУЛМЕДИКА в Интер Експо Център? От една страна – професионално фитнес оборудване за кардио тренировка, ортопедична рехабилитация и силова тренировка. От друго – изготвяне на индивидуален проект за съответния клиент – болнично заведение. Разбира се, компанията предлага следгаранционен сервиз и най-важното – консултации и обучение

За пълната гама от уреди на Technogym специалистите от АТАМА ще ни дават подробна информация в продължение на цели три дни. В зала 4, щанд В2 на Интер Експо Център, от 18 до 20 май, в рамките на изложение БУЛМЕДИКА.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>