Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Медицинският форум „За младо и здраво сърце“ събира лекари от различни направления на 1 юни

Водещи имена в медицината ще представят иновативни методи за превенция и лечение

От 31 май до 2 юни науката среща бизнеса на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Международният формат ще събере специалисти и компании от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. Освен върху тенденциите, иновациите и бизнес възможностите, вниманието им ще се спира върху съпътстващата програма. Именно съпътстващите събития изпълват изложението с ценно съдържание и са високо ценени от посетителите, а медицинският форум „За младо и здраво сърце“ ще бъде един от форматите на фокус на 1 юни.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

За младо и здраво сърце

В България процентът на страдащите от сърдечно-съдови заболявания хора, е притеснително висок, сочат данни на СЗО. Превенцията е изключително важна, а новите методики за лечение, ежедневно спасяват човешки животи.

Форумът „За младо и здраво сърце“ (на 1 юни от 13:00 до 17:00 ч.) ще постави акцент именно върху кардиологията. Той ще даде ценни знания и практически умения, свързани с приложението на портативния ехокардиограф в ежедневната практика, термографския съдов скрининг и първа помощ при сърдечен арест. Събитието се организира съвместно от Интер Експо Център и CredoWeb – българската здравна платформа, която помага при избора на лекар, стоматолог, лечебно заведение, аптека. В събитието се включват водещи специалисти в сферата, сред които проф. Иво Петров, доц. Красимира Христова, д-р Бисер Пукалски.

Партньори на медицинския форум са Аджибадем Сити Клиник, УМБАЛ Сърдечно-съдов център и Асоциация по сърдечно съдова образна диагностика.

Богата програма с фокус върху кардиологичните иновации

За ролята на фокусираната ехокардиография в условия на спешност и приложението на портативния ехокардиограф в ежедневната практика ще разкаже доц. Красимира Христова –  кардиолог и доказан експерт в неинвазивната образна диагностика на сърдечно-съдови заболявания с над 25-годишна практика. Тя е медицински директор на Медицински център по сърдечно-съдови заболявания в София, председател на Българската асоциация по неинвазивна образна диагностика и основател на Фондация по неинвазивна образна диагностика в кардиологията.

Проф. Иво Петров ще проведе уъркшоп на тема „Термографски съдов скрининг“. Медицинският директор и началник на Клиника по кардиология и ангиология към Аджибадем Сити клиник, УМБАЛ Сърдечно-съдов център, е преподавател, иноватор и пионер в областта на ендоваскуларната терапия в България.

За NAD терапията – иновативна антиейджинг терапия за сърце, повече ще разкаже д-р Бисер Пукалски – гост-лектор от Великобритания. Той е специалист по холистични антиейдж методи и NAD терапии, медицински директор на NAD.BG и старши лекар консултант в NADclinic в Лондон.

Събитието ще завърши с трейнинг за кардиопулмонална ресусцитация при хора със сърдечен арест (сърдечен масаж, дишане уста в уста, работа с автоматичен дефибрилатор), с лектори – експерти от Български съвет по кардиопулмонална ресусцитация и фондация „Първите три минути“.

Достъп до форум „За младо и здраво сърце“ имат единствено лекари, специализанти или студенти. Изисква се предварителна регистрация, която е безплатна и може да се направи на посочения ЛИНК.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>