Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Медина Био предлага Gelcide – ефективен начин за борба с биофилма и бактериалните инфекции

Gelcide е продукт на MedTechDental. Той осигурява ефективен начин за борба с биофилма и бактериалните инфекции, след механично почистване в дълбоките пародонтални джобове; при оздравяване в областта на шевовете след хирургични манипулации; за ограничаване на риска от инфектиране на постекстракционните зони. Продуктът съдържа патентован разтвор, който с едно нанасяне ефективно освобождава активната съставка директно в дъното на джоба или раната, в продължение на 8-10 дни. Филмът е пропусклив, но неразтворим в течности – третираното място се предпазва от по-нататъшно колонизиране от бактерии и инфектиране.

На БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017, компания Медина Био ще предложи на посетителите и Implaprotect. Продукт на MedTechDental, патентованият препарат обединява антибиотична и регенеративна терапии, за да създаде лечение „всичко – в – едно“, за локално третиране на периимплантния мукозит. Комбинираният антибиотичен и течен разтвор може да проникне в микро-отвърстията на импланта, да атакува и ограничи разпространението на бактериите. Това негово действие се комбинира с хиалуронова киселина, за да се стимулира разрастване на кост и  да се подобри остеогенната и остеоиндуктивната активност.

Лечение с Implacure

Implacure е продукт на MedTechDental. Това е комплект от антибактериален агент, фрези за изпълнение на имплантната пластика, регенеративни и деконтаминиращи елементи и протокол за работа, при лечение на периимплантит. Лечението с Implacure спомага за консолидация на алвеоларната кост и дава възможност за вертикална регенерация на алвеоларния гребен. Подходът „всичко-в-едно“ позволява на стоматолозите да извършват обработка на място, увеличава шансовете да се спаси наличен имплант, да се намалят разходите и да се спести време.

Продуктите, които компания Медина Био предлага, ще откриете в зала 3, щанд С 5.

{os-gal-42}