APOLLO

Bulgaria 16, Sv. Ivan Rilski Str., Sofia 1606
3
A 18

APOLLO е водещ туроператор с 15-годишна история, организиращ турове на 6 континента.

Създаваме разнообразни програми за тези, които търсят популярни или малко познати  дестинации и искат да ги открият и изживеят в комфорт и сигурност.

АPOLLO Group има 4 различни бранда, насочени към клиенти с различни интереси и търсения в областта на пътуването и туризма.

APOLLO CORPORATE - осъществяваме конгресни пътувания на лекари по дентална медицина и медици в чужбина. Трансфери, настаняване, резервации и преводачи за конгреси и семинари, визи и допълнителна туристическа програма. Доверете ни се за цялостната организация на Вашето бизнес пътуване.

APOLLO –  предлагаме организирани екскурзии и почивки в чужбина. Традиционни туристически пакети за екскурзии в Париж, Лондон, Виена, Истанбул, Кападокия, Санкт Петербург. Акцент са почивките в Турция, в най-популярните курорти – Кушадасъ, Йоздере, Дидим, Бодрум и Анталия. Аполо има ексклузивни права за хотелите Palm Wings Beach Resort & SPA Kusadasi, Palm Wings Beach Resort Didim, Venosa Beach Resort & SPA Didim, Notion Kesre Beach Özdere.

VIP Zone - богат каталог от програми за индивидуално пътуване и почивки, организирани специално за Вас, с индивидуално обслужване или присъединяване на място към гарантирани международни групи.
Wedding Style – осигуряваме най-интересните и нетрадиционни идеи за Вашето сватбено тържество или меден месец на най-невероятните места на света. Плажна сватба в Пукет, историческа сватба в стар замък в Шотландия или в ренесансова вила в Италия.
А мислили ли сте за ледения хотел в Лапландия или под звездите на пустинята? Сбъдваме и най-смелите мечти!

Програмите на Аполо са направени с цел да покажат най-интересното от всяка дестинация, да дадат на туриста максимална информация, да го докоснат до местния бит и култура. Винаги се опитваме да дадем различен поглед към туристическата дестинация.

Contact

02/952 50 40
http://www.apollobg.com

Features