Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Костните заместители с естествен състав

Glassbone® и Activioss® са гранули и паста, изработени от биоактивно стъкло, което съдържасилиций, калций, натрий и фосфор.

Иновативни костни заместители предстои да ни представи фирма Ортомед Трейдинг. На изложение БУЛМЕДИКА в Интер Експо Център тя ще съсредоточи вниманието ни върху двата френски бранда Glassbone® и Activioss®.

Мястото на среща с представителите на Ортомед Трейдинг ще бъде зала 4, щанд В10. На щанда си те ще ни дадат повече информация за качествата, предимствата и приложенията на продуктите си.

Костните заместители Glassbone® и Activioss® са гранули и паста, изработени от биоактивно стъкло. То се състои от силиций, калций, натрий и фосфор. Естественият състав позволява отлична биосъвместимост.

Най – голямото предимства на биоматериала е свойството му да предизвиква образуване на силна връзка с тъканите и да стимулира диференциацията и пролиферацията на остеобласти, основни участници в костната регенерация. Друго преимущество е, че не позволява размножаването на микроби и бактерии в мястото на имплантиране. По този начин значително намалява риска от инфекция.

Брандът GLASSBONE намира приложение в секторите: Ортопедия, Травматология, Лицево-челюстна хирургия, УНГ и Дентална хирургия.

ACTIVIOSS е бранд, насочен към денталната хирургия.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>