Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Конопено масло намира приложение в създаването на специализирана козметика

Какво ще ни представи на щанда си Cannaderm? Ще разберем от 18 до 20 май.

Безспорно, съвременният свят е все по-склонен да се обръща към ценните сили на природата. В унисон с тази тенденция Cannaderm поставя на дневен ред приложението на конопено масло в производството на специализирана козметика.

Ключова суровина във всички продукти на бранда Cannaderm е студено пресовано масло от коноп, комбинирано с доказани билкови екстракти. Продуктите притежават няколко сертификата за качество: „Сертифицирана природна козметика“ (CРК) –  „Сертифицирана природна козметика био“ (CPK bio). „Тези сертификати гарантират естествения произход на растенията, а технологията на производство е защитена с патент“, поясняват от компанията, която се включва в изложение БУЛМЕДИКА.

От Cannaderm допълват: „Качеството на марката Cannaderm се потвърждава от почти 20 години успешна работа и трайно удовлетворение на клиентите. За производството се използват най-съвременните технологии, отговарящи на строги стандарти за производство на козметика. Съдържанието на медицински канабис във всеки продукт се гарантира със специален печат“.

С продуктовата гама и визиите на Cannaderm, посетителите на изложение БУЛМЕДИКА 2022 ще се запознаят в зала 4, щанд В3.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>