Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Какви са предимствата на произведеното в България „Раздвижено“ легло?

Експонатът притежава стабилна конструкция и се сглабява лесно. Внедрените технологии дават възможност тялото на пациента да заема оптимална позиция.

За да е успешна практиката в медицинския, денталния и дерматологичните сектори, специалистите се нуждаят от качествено оборудване. По време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, от 18 до 20 май, в Интер Експо Център предстои да открием един интересен продукт, произведен в България.

Предлаганото от компания Вибро Фит България „Раздвижено“ легло, ще бъде разположено в зала 4, щанд В7. Експонатът притежава стабилна конструкция и се сглабява лесно. Внедрените технологии дават възможност тялото на пациента да заема оптимална позиция.

Както специалистът, така и самият пациент, чрез контролер, може да настройва отделните мадули на леглото така, че главата и гърбът да са във възможно най-добра позиция. Допълнително предимство на предлагания с 24-месечна гаранция от Вибро Фит артикул е, че може да са използва и у дома, създавайки най-добри условия за сън, почивка, работа с комютър и четене.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>