Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Какви са акцентите на DENTASWISS на изложение БУЛДЕНТАЛ 2023?

Екипът на компанията се включва в 57-ото издание на международния формат

За 57-и път, от 31 май до 2 юни, на изложение БУЛДЕНТАЛ ще бъдат представени водещите продукти и иновациите в сферата на денталните оборудване, консумативи и материали. Бизнес платформата е мястото, на което специалистити ще открият и два от продуктите, които фирма DENTASWISS предлага на пазара – iPhysio и REMOVER.

iPhysio® е сулкус-формер, трансфер и временна протеза. Създаден от ETK dental, той възпроизвежда анатомичен профил на възникване. „Не е необходимо премахването му за отпечатък: вземете отпечатъка директно върху iphysio®, без да го премахвате“, информират от DENTASWISS. За временна протеза те съветват такава да бъде създадена директно върху iphysio® благодарение на специалната временна опора, без да се премахва. Запазва меките тъкани благодарение на циркониевото си покритие.

КУПИ БИЛЕТ

REMOVER, създаден от Micro Mega е другият продукт, върху който специалистите от DENTASWISS ще акцентират в участието си на БУЛДЕНТАЛ 2023. Отстраняването на обтуриращите материали е трудна операция, но остава от съществено значение за постигане на успех при повторното ендодонтско лечение. Изисква използването на разтворители, които за съжаление са токсични за пациентите. MicroMega REMOVER е проектиран за премахване на Gutta-Percha по време на повторно ендодонтско лечение. Като основен елемент за повторната обработка, MicroMega REMOVER механично отстранява гутаперчния материал от кореновия канал, без използването на разтворител.

Екипът на DENTASWISS ще очаква специалистите от България и чужбина в зала 3, щанд D6 на изложение БУЛДЕНТАЛ 2023.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>