Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Извайване на мускулите с CUTERA truSculpt® flex!

Уредът, който ще открием на щанда на МАРВЕНА, обхваща до 8 мускулни групи с една процедура и прилага комбинация от три варианта на интензивни тренировки

Всички сме чували сентенцията „здрав дух – здраво тяло“. Всеобщо е обаче и обратното твърдение. За да е духът ни в добро състояние, е нужно тялото да бъде в оптимална форма. Именно за това ще се погрижи МАРВЕНА в зала 4, щанд С6 по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА в Интер Експо Център.

От 18 до 20 май посетителите ще се запознаят с качествата и предимствата на CUTERA truSculpt® flex. Устройството извайва мускулите и предлага персонализирани процедури, базирани на фитнес нивото, формата и целите на клиента. С внедрената MDS технология truSculpt flex използва иновативен метод за директна електростимулация на мускулите с насоченост към специфични мускулни групи.

С една процедура от 45 мин. Се обхващат до 8 мускулни групи едновременно. Постигат се до 54 000 дълбоки мускулни контракции с висока интензивност и ниски нива на енергия. Прилага се комбинация от три варианта на интензивни тренировки, чрез възпроизвеждане на усукване, клякане и стягане. Всички посочени качества на CUTERA truSculpt® flex превръщат устройството в любопитен продукт за посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2022.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>