Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА ще се проведат от 18 до 20 май

За 56-и път специалистите ще се срещнат с водещи компании и дистрибутори, предлагащи най-модерно оборудване и технологии в Интер Експо Център

В средата на месец май София ще се превърне в пресечна точка за специалистите и компаниите от медицинския, денталния и дерматологичния сектори. Защото Интер Експо Център ще отвори врати, от 18 до 20 май, за 56-ото издание на международните изложения БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА.

През последните години трите паралелни форума се утвърдиха като образеца, задаващ нормите в изложбената индустрия. Въпреки глобалните предизвикателства през последните две години, с общите усилия на организаторите, участниците, партньорите, специалистите и медиите, БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се проведоха успешно и през 2020г. и през 2021г.

„Това бе първият изложбен формат, който се проведе на закрито“, напомнят организаторите. С него те зададоха формулата на успеха в изложбения бранш – стриктно спазване на правилата, съчетано с адаптивно развитие на новите идеи. Резултатите не закъсняха. Включиха се изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция с редица иновации в сферите на рентгеновите системи и скенери, денталните юнити и импланти, дезинфекцията и пречистване на въздуха, дерматологията и козматологията, 3D-принтерите за коронки, модерните софтуери и др.

2022г. – година на поетапно развитие

Изминалите 55 издания превръщат БУЛМЕДИКА в утвърдения професионален формат, събиращ ежегодно производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Възможността за контакт на живо с представители на сектора от България и чужбина дават възможност на всеки, присъстващ на бизнес изложението да „свери часовника си“, да открие водещите технологии, ключово know-how, да развие бизнеса си и разбира се – да развие професионалните си умения. ДЕРМА & EСТЕТИКА се зароди като тематика в рамките на БУЛМЕДИКА през 2019г. „ДЕРМА & EСТЕТИКА се превърна във важен формат за специалистите в сферите на дерматологията и естетичната медицина“, коментират организаторите от Интер Експо Център.

Паралелно, от 18 до 20 май, изложение БУЛДЕНТАЛ ще се превърне в пресечна точка за денталния сектор. В залите на Интер Експо Център отново се очакват специалисти, производители, вносители и дистрибутори на дентално и зъботехническо оборудване, техника, инструменти, консумативи, обзавеждане за дентални клиники и кабинети и много други.

Сред най-ценните качества, които изложителите и посетителите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА винаги отчитат е професионалната съпътстваща година. През 2021г. Национално сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ни запозна с методите за отслабване при хора с инсулинова резистентност, а Националната пациентстка организация извършваше безплатни изследвания за захарен диабет и нивото на кислород в кръвта. Паралелно, с многобройни теми се включиха специалистите от Медицински колеж „Й. Филаретова“. Многобройни бяха и продуктовите презентации, които дадоха ценна информация за модерните естетични решения за лице и тяло, актуамлните методи за лечение и грешките в превенцията на пародонталните заболявания и много други. Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза проведе Сдружение на засегнатите от заболявания на щитовидната жлеза. Организирани бяха и ехографски прегледи и консултации със специалист ендокринолог.

„Очакванията ни през тази година са за поетапен и балансиран ръст“, коментират организаторите. Нагласите са продиктувани от както от общественото настроение към завръщане в икономическата обстановка преди пандемията, така и от огромната нужда от професионален контакт на живо, за който свидетелстват представителите на  медицинския, денталния и дерматологичния сектори.

До началото на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА остава точно един месец. Участниците са във финален етап на подготовка, а посетителите от България и чужбина могат да се възползват от онлайн регистрацията на www.bulmedica.bg, която дава възможност за еднократен свободен вход.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>