Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Изложение БУЛДЕНТАЛ поставя на фокус денталния сектор от 31 май до 2 юни

Заедно с БУЛМЕДИКА и ДЕРМА & EСТЕТИКА, форматът събира в Интер Експо Център специалисти, вносители, производители, дистрибутори и търговци

Едно от ключовите събития за денталния сектор стартира в края на месец май в столичния Интер Експо Център. От 31 май до 2 юни международното изложение БУЛДЕНТАЛ превръща София в пресечна точка за специалистите, производителите, вносителите, дистрибуторите и търговците в областта на денталната медицина.

Това ще е 57-о издание на БУЛДЕНТАЛ, което се провежда в симбиоза с БУЛМЕДИКА и ДЕРМА & EСТЕТИКА – изложенията на медицинския сектор, дерматологията и естетиката. Последното издание събра в Интер Експо Център 65 компании, представили 1000 бранда. „Форматът привлича интерес от България и чужбина“, споделят организаторите. Близо 26% от посетителите са били лекари по дентална медицина, 15%-управители на дентални центрове, 13%-зъботехници. Поставяйки под светлината на прожекторите оптималната дентална грижа, сега изложителите отново ще запознават публиката с новостите и иновациите при денталното оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Денталната грижа е ключова за здравето ни

Отличната дентална грижа е ключова за цялостното здраве. Съвсем логично и изложението от 31 май ще постави денталните медицина и грижа като основен акцент. На БУЛДЕНТАЛ 2023 DENTASWISS ще представи iPhysio – сулкус-формер, трансфер и временна протеза, която с циркониевото си покритие запазва меките тъкани. Специалистите ще открият предимствата на MicroMega REMOVER, премахващ Gutta-Percha при повторно ендодонтско лечение. Механично отстранява гутаперчния материал от кореновия канал, без използване на разтворител. Иновативният полимер Ultaire® AKP представя МиПлант, чиято задача е да отговори на критичните изисквания за ефективност на подвижните частични протези.

КУПИ БИЛЕТ

Нуждаете се от дентални импланти за по-бързо и предвидимо лечение? Насочете внимание към Патриция и имплантологичните системи EPIKUT и UNITITE, който имат HANano хидроксиапатит покритие. Високотехнологична обработка на имплантни повърхности демонстрират специалистите от MegaGen. Публиката ще види новата вакуумно-плазмена технология Plasma X Motion, увеличаваща с 50% силата на връзката при циментиране. Чувалили ли сте за BLUEDIAMOND IMPLANT? Имплантът има ножовидна самонавивна резба с различна ширина за лесно поставяне, в зависимост на костната плътност. Серия различни универсални течни полимери, лак за дълбоко минерализиране и други, представят от Илияна Иванова 97.

Ключът е в технологиите

Неразделна част от практиката са 3D – технологиите, става видимо от уредите, които ще видим от 31 май. „Имаме удоволствието да представим първия в света 3D принтер за цирконий”, споделят от Vital Dens. Единственият нужен консуматив е циркониевата смола. Така се намаляват производствените разходи, ускоряват се генерирането и изработката и се увеличава издръжливостта на изделието.

Търсите решение при образната диагностика? Потенциалът си разгръща CS 8200 3D. От ALBA TM разбираме, че уредът надгражда качеството на образа и разширява обема на 3D изследванията, оптимизирайки работата с пациента. Успоредно с това чрез ULTRADENTAL откриваме предимствата на интраоралния скенер за дигитални отпечатъци, качеството на сканираното изображение да се следи в реално време Virtuo Vivo и софтуера за хирургични водачи coDiagnostiX. С 3D принтерите Shape 1+ Dental и Edge 1 се включва Грейт Мастър.

За целите на денталната практика ще бъдат разкрити функциите на SM 620 Pro+, благодарение на ЕКСЕЛ ДЕНТ. Уредът има вариообектив с фокусен диапазон 200 – 320 мм, безжичен педал за снимки и видео, бинокуляр, накланящ се до 180º и корекция на междузеничното разстояние 52 – 75 мм и др. В търсене на оборудване за клиниката и кабинета си, специалистите ще открият предимствата на изцяло новия стоматологичен стол DIPLOMAT ONE. Представен от EUR-MED, той е с оптимизирана механика и снабден с първокласна електроника.

Дяволът е в детайлите

На БУЛДЕНТАЛ 2023 ще има много предложения за стерилна среда, почистване и подръжка. Професионална защита осигурява портфолиото за хигиена BePro от W&H, покриващо изискванията на денталната практика за дезинфектанти и почистващи препарати. За чистотата на използваните инструмени вниманието привличат Assistina ONE, Lara XL стерилизатор и EliReel. А за оптимална грижа за пациента, PLAC AID предоставя богат набор от продукти – минифлосер за деца, дентално огледало с формата на зъб, образователни постери и др.

Цялостната грижа за здравето е в основата на концепцията на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. 57-ото издание ще ни предложи надграден формат. Своя билет за посещение можем да закупим през онлайн-платформата www.bulmedica.bg.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>