Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Интраоралният скенер EzScan

Един от акцентите на Gama Dent през тази година ще бъде уредът за цялостно сканиране както твърдите зъбни тъкани и на меките тъкани в устната кухина. 

През изминалите 55 издания изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА се утвърди като бизнес платформа за представяне на иновациите в рамките на България и Балканския полуостров. От 18 до 20 май предстои да се срещнем със специалистите от Gama Dent, които ще ни запознаят с многобройни революционни технтологии и нововъведения.

Сред артикулите е EzScan, произведен в Южна Корея. Това е последно поколение интраорален 3D скенер EzScan с удобен и интуитивен интерфейс, позволяващ цялостно сканиране както на твърдите зъбни тъкани, така и на меките тъкани в устната кухина. Уредът е удобен за сканиране както на долночелюстни, така и на горночелюстни участъци, тъй като автоклавируемият накрайник позволява ротация на 360 градуса.

Колко време отнема процесът? Изключително бързото и детайлно сканиране се извършва под 1 минута за челюст. „Това е най-лекият интраорален скенер на пазара – само 150 грама“, информират от Gama Dent. Допълнителна преимущество на EzScan е, че няма нужда от интраорален спрей и други консумативи.

С Vatech и пълното портфолио на Gama Dent, ще се запознаем в зала 4, щанд С3.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>