Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Интраорален скенер, софтуер за хирургични водачи, увеличителна система – акценти на ULTRADENTAL

На изложение БУЛДЕНТАЛ компанията представя водещите и иновативни продукти, които предлага на пазара

Предлагането на качествени продукти, професионалното отношение и персоналният подход към клиента са три водещи принципа в дейността на ULTRADENTAL. В следващите редове откриваме, кои ще бъдат продуктовите акценти, с които фирмата се впуска в участието си на изложение БУЛДЕНТАЛ 2023, от 31 до 2 юни в Интер Експо Център.

Присъстващите ще открият интраоралния скенер Virtuo Vivo™ и софтуер за хирургични водачи coDiagnostiX™ на Straumann group. Virtuo Vivo™ е интраорален скенер за дигитални отпечатъци, позволяващ следене на качеството на сканираното изображение в реално време. „Продуктът разполага с най –малкият и удобен наконечник на пазара – само 130гр., с ергономичен дизайн, който прави снемането на отпечатък по–сигурно и приятно за клинициста и пациента“, твърдят експертите. Уредът сканира цветно с висока резолюция и има отворена система, позволяваща експорт в .stl и .ply. Предлага се с включен лаптоп и софтуерен лиценз до 2040 г. Разполага с възможност за директна свързаност с coDiagnostiX- софтуер за планиране на имплантологично лечение с хирургични водачи. Той е сред водещите решения, с над 20 години опит, успешен на пазара в над 57 страни. Продуктът е лесен за работа, с висока прецизност на планиране и изчерпателно документиране на клиничния случай, усъвършенствани работни протоколи и скъсено време за лечение; възможност за ендоводачи и водачи за костна редукция.

КУПИ БИЛЕТ

Патентованата ултралека система

Увеличителната система Univet Ergo Advanced е друг от акцентите на ULTRADENTAL на БУЛДЕНТАЛ 2023. По случай 25-ата годишнина, създателят ѝ Univet представя иновативната оптична технология „Egro Advanced“, посветена на своя основател Армандо Портези. Иновацията притежава високо качество и ергономичност на оптиката, подобряваща комфорта на работа на денталните специалисти! Увеличенията, с които се предлага са 3.5x; 4.5x; 5.7x.

Ако се питате – „защо да избера оптика Ergo Advanced?“, от ULTRADENTAL отговарят: За разлика от ерго системите на пазара, новата патентована Ergo Advanced позволява да заемете естествено положение на врата, постигайки оптимална поза при работа; да поддържате правилна стойка, дори когато наблюдавате периферните зони, благодарение на по-широкото зрително поле; осигурява повишена острота на изображението благодарение на иновативната оптична технология; ниското положение на оптиката дава възможност да наблюдавате всичко извън работното поле, без да се налага да сваляте лупите.

С Ergo Advanced, иновациите от ULTRADENTAL обаче не приключват. На БУЛДЕНТАЛ компанията ще представи и Straumann® SLActive®, осигуряваща повърхностна обработка с разширени индикации. „Straumann® SLAvtive® e много повече от хидрофилнa повърхност“, информират специалистите от компанията. Те допълват, че наскоро са открити различни наноструктури върху SLActive® имплантите, които увеличават контактната повърхност с повече от 50%, сравнено с SLA и осигуряват ускорено формиране на фибринова мрежа, по-висока минерализация на костни клетки, ранен противовъзпалителен клетъчен отговор, подобрена костна регенерация при компрометирани случаи, включително и с костно-възстановителни процедури и по-бърза остеоинтеграция до 8 седмици.

Индикации: за имедиатно натоварване с дългосрочни предвидими резултати (98.2% преживяемост след 10 години), при раково-болни пациенти след лъче- и химиотерапия (100% преживяемост на 1-та и 5-та година), при диабет тип 2 (100% успеваемост след 2 години), при пушачи (100% успеваемост след 5-та година).

Кои други иновации предлага фирма ULTRADENTAL? Предстои да разберем от 31 май до 2 юни на изложение БУЛДЕНТАЛ 2023, в зала 3, щанд В2.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>