Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Иновативни интраорален скенер, дентален имплант и имплантологична система – на един щанд

Само един ден ни дели от срещата с богатото портфолио на фирма УЛТРАДЕНТАЛ

Представянето на технологии от последно поколение винаги е основен акцент на фирма УЛТРАДЕНТАЛ при участието ѝ на изложение БУЛМЕДИКА. През тази година под светлините на прожекторите ѝ попадат три уреда за денталните специалисти.

В зала 3, щанд В2, компанията ще демонстрира на професионалната публика интраоралния скенер Virtuo Vivo™, създаден от Institut Straumann AG. Машината е предназначена за дигитални отпечатъци и позволява в реално време специалистът да следи качеството на сканираното съдържание.

3D технологията осигурява максимална прецизност – сканираната област се улавя едновременно от много ъгли. „Virtuo Vivo™, предлатащ се с включен лаптоп, разполага с най – малкия и удобен наконечник на пазара“, твърдят от УЛТРАДЕНТАЛ. Теглото му е 130 г., а дизайнът – ергономичен. „ По този начин сканирането е по – сигурно и приятно за клинициста и пациента“, допълват специалистите от компанията. Освен това сканира цветно, с висока резолюция и има отворена система, позволяваща експорт в .stl и .ply. Това улеснява споделянето на съдържание с денталната лаборатория.

Ключът към стабилна и бърза остеоинтеграция

На фирмения щанд ще открием денталния имплант Straumann® BLX. Той е специално проектиран за имедиатно имплантиране и натоварване. Дизайнът и агресивната резба, които отличават Straumann® BLX, са ключът към стабилна и бърза остеоинтеграция. Прогресивната резба на импланта преразпределя и запазва естествената костна тъкан. Продуктът притежава TorcFit™ хибридна връзка. Тя позволява гъвкавост и стабилност при избора на протетични компоненти. Straumann® BLX е решението за постигане на минимална инвазивност на лечението. Системата разполага с интегрирани протоколи за работа с хирургични водачи.

Надеждност, гъвкавост и лекота

NUVO™ Implant System е третият продуктов акцент на фирма УЛТРАДЕНТАЛ. „Имплантологична система NUVO™, част от Straumann Group®, предлага надеждност, гъвкавост и лекота на атрактивна цена“, поясняват от компанията. Доказаните концепции като титан клас 4, специфична повърхностна обработка на имплантите и коничен дизайн, както и връзка с вътрешен хекс, гарантират сигурност при работа. Пълното протетично портфолио за конвенционална и дигитална работа осигурява гъвкавост при избора на лечебни подходи. В допълнение, дриловете се използват със стопери, осигуряващи прецизност при хирургичния етап.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>