Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Иновативни дентални продукти и решения от MegaGen Implant Bulgaria

Plasma X Motion и BLUEDIAMOND IMPLANT™ са две от иновациите, акценти на компанията  

MegaGen Implant Bulgaria предлага иновативни продукти и дигитални решения в сферата на денталната имплантология. Компанията е вносител и дистрибутор на тъканния адхезив за дентална хирургия – PeriAcryl®90HV, създаден от канадския производител GluStitch Inc., както и на първото в световен мащаб портативно рентгеново устройство с дигитализиран източник на лъчи – CLAROX, на южнокорейската компания VSI. Освен това, MegaGen Implant работи в тясно сътрудничество с най-голямата тъканна банка „Биорегенерация”. 

По време на Булдентал 2023 посетителите ще се срещнат със специалистите от MegaGen Implant и ще разберат повече за решенията на компанията. Две от иновациите, върху които ще се фокусират, са PLASMA X MOTION и BLUEDIAMOND IMPLANT™. 

КУПИ БИЛЕТ

Високотехнологична обработка на имплантни повърхности 

Plasma X Motion е една от последните иновации на MegaGen. Новата вакуумно-плазмена технология цели повишаване на регенеративния потенциал на повърхността на денталните импланти и протетични компоненти. „В хода на изследванията беше доказано, че активираното чрез плазма XPEED имплантно покритие, разработено и внедрено от MegaGen, води до повишена хидрофилност по отношение на кръвта, трикратно увеличение на адсорбцията на протеини и до шесткратно ускорение на остеобластната пролиферация. Като резултат се наблюдава двукратно увеличение на коефициента на имплантна стабилност (ISQ) по време на 4-тата седмица от поставянето на импланта”, поясняват от компанията. Plasma X Motion e съвместим с всички импланти системи, надстройки и протетични компоненти и води до 50% повишение на силата на връзката при циментиране, поради активацията на циркониевата повърхност.   

BLUEDIAMOND IMPLANT™ 

BLUEDIAMOND IMPLANT™ е произведен от MegaGen, а сред предимствата му са: здравина, прецизно позициониране, благодарение на концептуално новата връзка X-FIT и минимизиран риск от разхлабване на винта. Системата е с емблематичната за AnyRidge ножовидна самонавивна резба с различна ширина за улеснение при поставяне в зависимост на костната плътност, дори в случаите на намален обем на алвеоларния гребен. BLUEDIAMOND IMPLANT™ e с фиксиран протокол на поставяне, вътрешна връзка и покритие XPEED, водещо до ускоряване на остеоинтеграцията (с 20% в сравнение със S-L-A покритието).  

Тези и още иновации от MegaGen Implant Bulgaria ще откриете на щанд D2, зала 2, от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>