Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Имплантолог под наем

Направете имплантологията част от своето бизнес развитие

Имате пациенти с липсващи зъби, но не поставяте импланти? Можете да поставяте импланти, но нямате необходимия опит, за да решите сложните случаи? Вече сте в такъв етап на своето професионално развитие, в който започвате да обмисляте възможността да поставяте импланти и да протезирате върху импланти? Искате да разширите практиката си без да инвестирате в скъпо оборудване и обучение?

Фирма Имплант Би Ейч предлага специална услуга – „Имплантолог под наем“. Чрез продукта, за който ще научим повече на изложение БУЛДЕНТАЛ от 18 до 20 май в Интер Експо Център в зала 3, щанд А4, пациентите ще получат най-доброто лечение; при това – във вашата практика.

Защо да се замислите? Статистиката за България от 2018 г. сочи, че средно всеки 18-годишен има един липсващ постоянен зъб, а всеки 44-65 годишен има шест липсващи зъба. С всички уговорки относно резултатите на статистиката, със сигурност имате доста пациенти в практиката си, които имат липсващ зъб. В днешно време всеки, който има липсващ зъб е наясно с възможността за заместването с имплант. Информацията вече е достатъчно, а освен това – много хора имат личен опит, който са готови да споделят. Всеки пациент с липсващ зъб очаква да дискутирате тази опция за лечение. Вашите пациенти имат доверие на вас и очакват вие да им дадете най-добрия съвет за тяхното здраве.

Какво казвате на пациентите си с липсващ зъб? Ако вие не поставяте импланти – колебаете ли се да ги изпратите при свой колега? В много случаи, най-вероятно да. Нормално е да имате притеснения, ако нямате доверен имплантолог. За точно такива ситуации Имплант Би Ейч може да предложи работещо и изпитано решение –„Имплантолог под наем“.

От фирма Имплант Би Ейч дават повече информация: „Предлагаме да ви свържем с дентални лекари, с които работим вече дълги години – те са с доказана експертиза и много опит в поставянето на импланти. Имат и опит в колаборация с колеги, които не поставят импланти и са наясно с всички стъпки на процеса. Те могат да дойдат във вашата практика и във ваше присъствие да консултират пациенти, да изготвят план на лечение и да поставят импланти. Ще бъдете спокойни, че предоставяте на пациентите си адкетватна възможност за лечение, без да напускат кабинета ви. Ще гарантирате растеж на практиката си – ще имате приходи от импланти, без дори да слагате имланти, защото пациентите ще плащат на вас. Всички останали процедури, които съпътсват едно имплантологично решение, могат да бъдат извършени от вас, във вашата практика – почиствания, последваща грижа и профилактика, проселдяване. Ако се чувствате уверени и подготвени, можете да поемете и протетичнита част от възстановяването с импланти“.

За денталните лекари, които искат да се развиват в имплантологията няма по-добър начин да наблюдават и да се учат  – в комфорта на своята практика, от професионалист, който може да покаже тънкостите в различните случаи на живо.

„Свържете се с нас и можете да научите още детайли за това как се случва процеса – отделните стъпки, комуникацията с пациента и финансовото измерение на услугата“, призовават от Имплант Би Ейч.

Шест отговора от фирма Имплант Би Ейч на въпроса, „Какво е Имплантолог под наем ?“ :

  • Изпращаме ви специалист с необходимата квалификация и опит в областта на имплантологията.
  • В рамките на един ден, срещу фиксиран хонорар, той може да постави до 16 импланта на до 8 пациента.
  • Всички необходими материали и оборудване в този имплантологичен ден, ще бъдат осигурени от нас.
  • От вас се изисква да назначите рентгенографско изследване на всеки пациент и да го изпратите предварително на хирурга.
  • Заплащате само използваните материали, хонорара и пътните разходи на имплантолога, ако практиката ви се намира извън София.

Ако практиката ви е в София, можете да използвате услугата и за единични импланти, като заплатите само хонорар на имплантолога и използваните материали.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>