Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Green Line 2023 разкрива силата на природата от 31 май

За втори път естествените хранителни, козметични и терапевтични продукти са акцент на бизнес формата, провеждащ се в рамките на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

През миналата 2022 г. широката публика с интерес към естествените хранителни, козметични и терапевтични продукти проследи с любопитство пилотното издание на Green Line. Организаторите реализираха концепция, съчетаваща професионални форуми с възможностите производители и дистрибутори да представят продуктите си пред специализирана аудитоия от страната и чужбина в Интер Експо Център.

Каква е посоката на развитие на Green Line, предстои да разберем от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център. „Форматът се превърна в естествена съставна част на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – българското изложение на медицинския, денталния и дерматологичния сектори“, споделят организаторите. Те допълват, че ароматните и лечебните растения са естествен елемент от света на медицината и козметиката и затова Green Line е било дългоочакван от бранша събитие.

Какво ще предложи зоната на Green Line през 2023 г.? Второто издание ще ни срещне с участници, представящи етерични и базови масла, флорални води, хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители, консерванти, пигменти, твърди и течни бази на козметиката, кокосови и какаови продукти, растителни протеини, билки, водорасли, супер семена, ядки и др. Изложбеният елемент ще е съчетан с участия на специалисти в съпътстващата програма. От тях ще разберем, защо природните продукти са съществена част от съвременното ежедневие, какво е приложението им в медицината и козметиката, какъв е потенциалът им.

КУПИ БИЛЕТ

Стремежът към надграждане

„Изложенията са хъб за развитие на бизнеса и реализиране и създаване на иновации. Затова се стремим към ежегодно надграждане“, споделят организаторите на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. Затова успоредно с второто издание на Green Line, от 31 май до 2 юни, те за първи път ще реализират формата Anti-aging medicine и Anti-aging lifestyle. Неговият фокус ще се насочи към технологиите и техниките за балансиран и здравословен начин на живот.

Потенциалът

Особено ценен от публиката на Green Line е неговият потенциал. От една страна той дава възможност да се разгърне практическият потенциал на природните продукти. Едновременно с това създава международна платформа и среда, които могат да превърнат България в регионален хъб на производството на натурални продукти, влагани в много индустрии.

Заради комплексните си качества Green Line привлича интереса на публиката от страната и чужбина. Какво ще ни предложи форматът през тази година, ще разберем от 31 май до 2 юни. Своя билет за посещение можем да закупим през онлайн портала www.bulmedica.bg и на касите на Интер Експо Център в дните на изложението.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>