Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Френско качество за специалистите у нас

За специалистите в сферата на денталната медицина от основно значение са качествените инструменти. Участвайки за първи път на изложение Булмедика/Булдентал, фирма Интернационал ПС представя продуктите на WAM, които съчетават качествени материали, ергономия и висока ефективност.

„Продуктите са с френско качество и са иновативни за българския пазар“, споделя представителят на фирмата Мария Полихронидис. Сред предложенията, към които тя насочва специалистите, от 16 до 18 май, е WAMkey. Той позволява бързо отстраняване на коронка или мост. Продуктът позволява повторно използване на коронката и е удобен за лечение на коренови канали.

Използването на предлаганите инструменти спестява време, пари и усилия, а пациентът е доволен. Вниманието на специалистите се насочва и към MDGuide – 2 в 1 Пилотен дрил сет и хирургически водач, както и към WAM’x, който позволява бързо отстраняване на щифтове и коронки.

Акцент на компанията, в рамките на изложението, са и иновативни ръкъвици, предпазващи специалистите от влиянието на рентгеновите лъчи. Продуктът се предлага в различни размери, според нуждите на специалисти, който ще ги използва.

Булмедика/Булдентал събира специалистите

Марката съществува от 17 години. „Продуктите нямат аналог, а инструментите са патентовани“, споделя Мария Полихронидис. Основната цел, с която компанията участва на Булмедика/Булдентал е представяне на портфолиото и качествата на продуктите.

Компанията определя като изключително важни събитията, които събират специалистите на едно място. На Булмедика/Булдентал, представителите на компанията пожелават да се развива в същата положителна посока, вярвайки, че през следващата година мащабите ще бъдат още по-големи.

Вратите на Булмедика/Булдентал са отворени за посетители до 18 май, включително, от 09.30 до 18.00 часа.

{os-gal-52}