Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

FF FEMFELDOLGOZO с предложения за оборудване на кабинета

Шкафови системи, колички с много функции и хидравлична маса ще бъдат само част от продуктовите акценти

Оборудването на кабинета според индивидуалните вкус и нужди на специалиста, е водещо за успешната практика. Затова БУЛМЕДИКА ще ни срещне с компания FF FEMFELDOLGOZO.

Сред продуктовите акценти ще бъдат шкафовите системи Megastore Hospital Cabinet System. Адаптивните им елементи могат да се комбинират за максимално оползотворяване на пространството и за създаване на общи системи за съхранение, според стандартите DIN, ISO и STU. Конфигурациите се сглобяват и разглобяват лесно и могат да се използват за съхранение на инструменти и импланти, шкафове за съхранение на ендоскопи и катетри. MEGAprogress предоставя решение за всички технически изисквания в болници и медицински практики.

Лесна за преместване и с много функции

FF FEMFELDOLGOZO ще представи количка Megadrive, която е лесна за преместване и мултифункционална. С предварително конфигурирана количка за тетрадки (ISO), количка за гинекологично лечение (DIN), за спешни случаи (DIN), за смяна на пелени (DIN), за гипс (DIN) и количка с предна ролка (ISO). Всички мебели са изработени от неръждаема стомана и по този начин устойчиви на корозия, устойчиви на дезинфектанти, хигиенични и лесни за грижа.

Компанията ще предложи и хидравлична маса Mayo. Тя се регулира лесно, с помощта на крачен педал. Монтирана е прецизна помпа (затворена хидравлична система, макс. товар 30 kg, без поддръжка, веднага готова за работа) за регулиране на височината от 950–1350 mm с управление на крачния педал, конструкция на рамката и повдигаща колона изработени от неръждаема стомана. Двойните синтетични колела са устойчиви на абразия и корозия.

На фирмения щанд ще открием и познатия на специалистите шкаф за затопляне на FF FEMFELDOLGOZO, който обаче има нови функции: цифрово контролирано отопление, регулируемо на 0,1 градуса, до макс. 65 градуса, ясно видим цифров дисплей, изолирани странична и задна стена. Не е подходящ за съхранение на инфузии.

Компанията ще предложи и безшевни стоманени, алуминиеви и композитни газови бутилки, клапани и редуктори за високо налягане. Изделията са предназначени за медицински, промишлени, специални газове с високо налягане, за дихателни апарати и CO2 напитки, както и за съхранение и транспортиране на CNG и H2.

Какво още ще ни предложат от FF FEMFELDOLGOZO? Предстои да разберем. В зала 4, щанд С12 на изложение БУЛМЕДИКА 2022, от 18 до 20 май.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>