Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Ергономичните столове Salli, създадени във Финландия

“Salli Systems разработват най-здравословната концепция за седене, която се основава на науката и медицината”, ни информират от фирма KRIS 95

Значителна част от времето си на работното място медицинските специалисти прекарват в седнало положение. Затова, независимо коя е тяхната професионална сфера, е важно столът им да бъде максимално удобен.

С предложение, съобразено със спецификите на дейността на медицинските специалисти, се включва компания KRIS 95 в изложение БУЛДЕНТАЛ през тази година. От 18 до 20 май в Интер Експо Център компанията ще представи стола Salli, създаден във Финландия.

Salli Systems разработват най-здравословната концепция за седене, която се основава на науката и медицината. Седалката тип „седло“ от 2 части гарантира, че медицинските специалисти, прекарващи продължително време в седнала позиция, ще избегнат редица здравословни проблеми. Сред тях са болките в гърба, умората, проблемите със ставите, мускулите, кръвообращението, дишането и метаболизма.

„Искате да сте по-здрави, енергични и продуктивни? Изберете стол Salli“, призовават от KRIS 95. Отличаващият се с ергономията си стол Salli, присъстващите на изложение БУЛДЕНТАЛ ще открият в зала 3, щанд В8 – от 18 до 20 май.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>