Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Дезинфекция от последно поколение

ВЛФ насочва вниманието на присъстващите към уредите за дезинфекция

Поддържането на високо ниво на хигиена в болничното заведение, кабинета или клиниката е от първостепенно значение. За създаването на оптимална и здравословна среда, в изложение БУЛМЕДИКА се включва ВЛФ.

Фирмата, която ще открием в зала 4, щанд В12, ще представи иновативни машини за дезинфекция. Сред тях е италианската Polti Sani System Business. Машината дезинфекцира със суха свръхнагрята пара. „Използвайки чиста чешмяна вода в резервоара си без химически добавки, уредът доказано унищожава до 99,99% от всички вируси, микроби, бактерии, гъбички и спори“, твърдят от ВЛФ.

В Polti Sani System Business е внедрена патентована технология осигурява бърза, ефикасна и безупречна дезинфекция дори при честа употреба. Моделът е подходящ за третиране на всички видове повърхности в неголеми помещения като медицински и стоматологични кабинети, козметични центрове, офиси и др.

За всички подови настилки

Следващият продуктов акцент на компанията отново е с произход от Апенините. Това е Polti Vaporetto 3 Clean Blue. С него могат да се почистват и дезинфекцират с пара всички видове подови настилки. Многофункционалният аспириращ уред за почистване с пара има включена преносима парочистачка за цялостно хигиенизиране на миещи се повърхности в дома като: мебели, тапицерия, фуги, бани, печки, прозорци и др.

На трето, но не и на последно място, разбира се, ВЛФ ще ангажира вниманието на присъстващите на изложение БУЛМЕДИКА с Polti Mondial Vap Special Cleaner. Това е многофункционален парогенератор, комбиниращ естествената сила на парата с ефективността на екологични почистващи препарати. Компактните размери и лекотата превръщат уреда в практично средство за почистване дори на места с ограничено пространство за маневриране.

Освен основните функции на засмукване и пара, възможността за пране на повърхности с екологичен препарат осигурява максимална ефективност при премахване на упорити замърсявания от мокети, килими и тапицерия.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>