Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Четири водещи иновации от Мегамед България

Компанията е официален и лицензиран доставчик на медицинска техника и консумативи 

Мегамед България ще представи своите продукти на международното изложение Булмедика – щанд А2а, зала 2, в Интер Експо Център. Специалистите от бранша ще имат възможност да се запознаят с някои от новите попълнения в продуктовата гама на компанията. Вижте кои са те. 

КУПИ БИЛЕТ

Професионална машина Sonar Т-46S за автоматично обуване на калцуни от термосвиваемо фолио  

Машината за автоматично обуване на калцуни Sonar Т-46S работи със съвременна технология, като използва здраво PVC фолио. Създаването на калцуни и обуването им става чрез обдухване на фолиото с топъл въздух. Калцунът приема формата на подметката на обувката. Продуктът е подходящ за всички места, на които хигиената е от водещо значение – лекарски и стоматологични кабинети, болници, операционни зали, козметични клиники, сгради с производствени помещения, дейта центрове, офиси, хотели, помещения за хранене, фитнес и детски центрове, входове на жилищни помещения. Машината за обуване на калцуни се предлага в три цвята на корпуса – златен, сребърен и медно-кафяв. 

{os-gal-65}

Уред за търсене на вени Sonar DZ 260 

Уредът се използва при трудни за откриване вени. Той проектира изображение на подхожните вени върху повърхността на кожата. По този начин лесно може да разберете точното им разположение, а благодарение на стойката, която получавате, двете ръце на работещия с уреда остават свободни. Това прави използването му максимано удобно. 

{os-gal-66}

Тонометър Tono-i (ТоноАй) 

Tono-i е преносим, безконтактен, автоматичен уред за имерване на очното налягане от самия пациент чрез впръскване на кратка струя към роговицата. Резултатът се визуализира на цифровия екран веднага. Някои от основните предимества на тономера са, че не изисква стерилизация, надежден е, резултатите се получават бързо, максимално точни са и работи без нужда от работни консумативи. Рискът от кръстосани инфекции е сведен до минимъм, тъй като уредът не докосва окото.  

{os-gal-67}

Автоматичен външен дефибрилатор (AED) Sonar AED Defi 5S Plus  

Дефибрилатор тип AED (Automated External Defibrillator) е леко, преносимo устройство, което осигурява електрически шок за сърцето през гръдния кош. Уредът е предназначен за използване от немедицински лица. Това допринася за включването на повече хора в спешната медицинска помощ, в моменти, в които е необходима спешна дефибрилация. Дефибрилаторът е здрав, сигурен и надежден уред, а при нужда всеки потребител може да се възползва от сервизна поддръжка.  

Мегамед България разполага с екип от сервизни инженери, които при нужда да съдействат с поддръжка и смяна на резервни части. 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>