Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Четири иновации в полза на медицината

С портфолиото на Dalim Tissen ще се запознаете в зала 4, щанд В4.

Като платформа за продукти и технологии от последно поколение фирма Dalim Tissen избра изложение БУЛМЕДИКА 2022 за представяне на портфолиото си. В следващите редове Ви срещаме с четири иновативни продукта, които ще открием на фирмения щанд на Dalim Tissen.

Първият в списъка е ⓑEagle-port. Конвенционалното устройство за лапароскопска хирургия с фиксация на троакар, притежава система за филтриране на дим.

Посетителите на БУЛМЕДИКА 2022 ще открият и ⓐUni-port. Това е еднопортово лапароскопско устройство за хирургичен достъп с прозрачна капачка на порта със система за филтриране на дим.

На следващо място, в зала 4 – щанд В4, специалистите от Dalim Tissen ще представят CollaStat (Hemostat) – колаген + тромбин гел хемостат. Продуктът, който съчетава действията на колагет и тромбин, отнема 30-40 секунди време за подготовка. Доказателство за отлична хемостатична способност и безопасност при животни и клинични изпитвания (хемостаза в рамките на 1 до 5 минути от активно кървене) .

Collabarrier (Адхезионна бариера). „Това е първата в света йонизирана ателоколагенова гелна адхезионна бариера“, информират от Dalim Tissen. Продуктът образува физическа бариера чрез свързване на положително зареден ателоколаген към отрицателно заредените клетъчни мембрани и тромбоцити чрез електростатична сила и се прикрепя към рани с висок вискозитет от 4000 cP или повече. „Намалете до минимум експозицията на фибрин чрез физическо блокиране на ексудат“, призовават от компанията. Колагенът с висока чистота подпомага заздравяването на рани и хемостазата. Collabarrier (Адхезионна бариера) е безопасно биоразградим в рамките на 7 до 14 дни.

С портфолиото на Dalim Tissen ще се запознаете в зала 4, щанд В4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>