Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

​БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 представи формулата на успеха

Професионалният бизнес форум събра специалистите за 55-и път и даде рестарт на изложенията на закрито

Желание, усилиe, екипност и решителност. Това са четирите градивни елемента за формулата на успеха. Доказа ни го 55-ото издание на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, което успешно се проведе от 2 до 4 юни и изгради професионална платформа за опериращите компании и специалисти в сферите на медицината, денталната медицина и дерматологичния сектори.

Изданието през тази година бе с революционно значение за изложбената и конгресната ни индустрия. Защото БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 бе първото изложение за годината, което се проведе на закрито.

От 2 до 4 юни форумът бе арена за иновации; включиха се изложители от България, Румъния, Китай, Италия, Тайван, Турция. Представени бяха най-модерните технологии и услуги, сред които портативни рентгенови системи и скенери, дентални юнити и импланти, разнообразни решения за дезинфекция и пречистване на въздуха, иновативни апарати и процедури от сферата на дерматологията и козматологията, 3D-принтери за създаване на коронки, модерни софтуери и много други.

Осезаеми през всички дни на изложението бяха положителните нагласи както на изложителите, така и на посетителите. „Получихме изключително положителна обратна връзка от компаниите, които се включиха с щандове в изложбените зали“, споделят организаторите. И допълват, че неколкократно присъстващи са споделяли задоволството си от възможността отново да се срещат наживо с бизнес партньорите си, колегите си и фирмите, представящи световните иновации на българския пазар. „Обстановката през 2020г. прекъсна физическия бизнес контакт за представителите на сектора, които от своя страна отчeтоха негативите от това. Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 даде възможност отново медицинският, денталният и дерматологичните сектори да се срещнат наживо“, коментират организаторите.

Интер Експо Център продължи да налага най-високите здравни стандарти, следейки внимателно за стриктното изпълнение на изискванията, наложени от държавните здравни власти. Освен въвеждане на входно-изходен контрол и най-високи хигиенни изисквания, организаторите насърчаваха предварителната електронна регистрация за посещение, която даваше възможност за свободен достъп.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА – платформа за събития

Ежегодно БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА се превръща в платформа за събития. Специалистите от Национално сдружение „Диабет, предиабет и метаболитен синдром“ ни запознаваха с методите за отслабване при хора с инсулинова резистентност. Националната пациентстка организация извършваше безплатни изследвания за захарен диабет и нивото на кислород в кръвта.

Мащабно бе участието на специалистите от Медицински колеж „Й. Филаретова“. Сред темите, на които спряха вниманието бяха гръбначните изкривявания при подрастващите, ролята на рентгеновия лаборант при диагностициране и проследяване на пациенти с COVID-19, възможностите, които специалността „Зъботехник“ разкрива и др. Информационна и скринингова акция за заболявания на щитовидната жлеза проведе Сдружение на засегнатите от заболявания на щитовидната жлеза. Организирани бяха и ехографски прегледи и консултации със специалист ендокринолог. Разнообразни бяха продуктовите презентации. От тях разбрахме за най-модерните естетични решения за лице и тяло, актуамлните методи за лечение и грешките в превенцията на пародонталните заболявания и много други.

Успешното провеждане на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2021 доказа, че изложенията от една страна са сигурно място за развитие на бизнеса, а от друга – ключов елемент в напредъка на всеки един икономически сектор.