Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Безкомпромисна защита и комфорт осигурява облеклото на Бултекс 99

Стилната медицинска униформа и работни обувки изграждат доверие към марката 

Фирма Бултекс 99 предлага разнообразие от работно облекло и предпазни екипировки, а посетителите на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023 ще имат възможност да разгледат част от новите им серии и да изберат подходящ продукт за себе си и екипа си. 

„Когато става въпрос за избор на медицинско облекло, не бива да се прави компромис с качеството, защото то е ключово за безопасността и комфорта на работещия”, споделят от Бултекс 99. Освен това стилната корпоративна униформа създава усещане за доверие към марката, изгражда позитивен имидж и осигурява комфорт и самочувствие на служителите.  

КУПИ БИЛЕТ

Нови продукти, създадени с грижа за работещия 

Изборът на правилната материя, удобната кройка и модерната визия, са в сърцето на новите продукти, за които разказваме в следващите редове. 

Стартираме с дамски и мъжки туники Victor и Victoria и панталони Tony и Breeze. Освен комбинацията памук-полиестер, в изработката на серията има и еластан, който осигурява удобство и свобода на движението. Дамските модели се отличават с вталената си кройка, а туниките се комбинират отлично с панталотните. Друг предпочитан вариант за комбинация от туника и панталон е модел Velilla, отличаващ се с водоотблъскваща и незадържаща петна микрофибърна материя. Лесната поддръжка на дрехите е от ключово значение при натоварения график на медицинските специалисти, а модерната и свободна кройка е чудесно допълнение към завършения професионален вид.  

Престилките са другият важен елемент от професионалната медицинска униформа. Моделите с дълъг ръкав Bella и Teo са подходящ избор за медицински сестри, лекари, служители на аптеки и лаборатории. Материята е съставена от 53% памук, 44% полиестер и 3% еластан за допълнителен комфорт.  

Няма как да пропуснем обувките. Максимален комфорт и безкомпромисна защита – на това би заложил всеки служител с натоварен график и отговорни задачи. Моделите Dian EVA Soft, Javea, Altea, Alicante са леки, удобни, дишащи и направени от водоотблъскващ текстил. Стелките абсорбират енергията при ходене и осигуряват максимален комфорт по време на дългия работен ден.   

Посетете щанд D7 в зала 2 на Интер Експо Център, където от 31 май до 2 юни ще ви очаква екипът на Бултекс 99.  

{os-gal-72}

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>