Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

Апарат от последно поколение, патентован пилинг, дермакозметична марка са сред акцентите на DERMICA AESTHETICS

С целия си професионализъм и богато портфолио от иновативни продукти се впуска в участието си на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2021 фирма DERMICA AESTHETICS.

В зала 2, щанд В2, DERMICA AESTHETICS ще спре вниманието ни върху LAMIS XL. Уредът е сред най-съвременните апарати в козметологията. „Заема първите места по рейтинг сред апаратите за лазерна епилация“, информират от компанията-изложител. LAMIS XL използва 808nm диоден лазер с водно-въздушно охлаждане, благодарение на което температурата в зоната на контакт пада до -16 градуса. Това позволява безболезнена и комфортна процедура и защита на кожата от изгаряния и травми. Работи върху всички фототипове и цвят на косъма. LAMIS XL притежава система „2 в 1“ – епилация и подмладяване на кожата.

Патентованият пилинг с биостимулиращ ефект

Продуктът носи името BioRePeelCl3. Това еиновативен, двуфазен, патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Благодарение на ексфолиращото и кератолитичното си действие пилингът стимулира клетъчното обновяване. BioRePeelCl3 е подходящ за биоревитализация и анти – ейдж; обновяване на кожата на лицето и деколтето; лечение на акне в стадий на обостряне, комедонно акне и постакне; лечение на разширени пори и мазна кожа; лечение на мелазма и пигментация; стрии и отпусната кожа. Активни съставки: лактобионова киселина, трихлороцетна киселина, салицилова киселина, аргинин, витамин C, витамин B2, сквалан.

Против преждевременно стареене на кожата

GENOSYS. Едноименната професионална дермакозметична марка е на компанията DTS MG Co. (Южна Корея). Представена в 50 страни в цял свят, GENOSYS създава висококачествени уреди и продукти за микронидлинг с патентована технология. Предоставя ефикасни и безопасни решения за третиране на различни кожни проблеми в областта на лицето и тялото като предотвратяване на преждевременното стареене на кожата, коригиране на вече съществуващи признаци на стареене, защита на кожата от понасяне на нови щети.

DERMICA AESTHETICS спира вниманието ни и върху Profhilo®. „Това е първият продукт на базата на BDDE стабилизирана инжекционна хиалуронова киселина (HA) за лечение на отпуснатост на кожата. С една от най-високите концентрации на HA на пазара (64 mg/2 ml), тя не само подсилва и хидратира кожата, но и ремоделира стареещата и отпусната тъкан“, информират от компанията. Profhilo® осигурява високи резултати при лечение самостоятелно или в комбинация с други естетични процедури.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>