Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

3D технологиите в полза на денталния сектор

Какви ще бъдат иновациите, с които ще ни срещне компания ЕВРОПА 22 ? Предстои да разберем в зала 3, щанд А14.

Ако допреди 10 години 3D технологиите бяха практически безизвестни за обществото, днес те са широко застъпени във всяка сфера. Включително и денталния сектор. Благодарение на тях специалистите работят с максимална прецизност, постигайки най-добри резултати.

Именно 3D технологиите ще бъдат акцент в участието на ЕВРОПА 22 на тазгодишното изложение БУЛДЕНТАЛ. Форматът ще събира специалистите в Интер Експо Център от 18 до 20 май.

Скенерът, отговарящ на изискванията ви

Иновативният 3D скенер LS100 ще бъде сред двата продуктови акцента на ЕВРОПА 22. Компанията ще съсредоточи вниманието на присъстващите върху уреда, който предлага висока точност от 6 микрона. 3D сканирането е основата на CAD/CAM протокола на работа, затова този скенер дава точност от 6 микрона (ISO 12836). „Чрез уреда се постига най-бързият цветен скан – отнема 12 секунда за цветно сканиране на цяла челюст“, твърдят от компанията.

Скенерът LS100 е снабден с All in One опция за сканиране на горна, долна челюст и пънчета едновеменно – при секторни модели. „Иновативният 3D скенер е създаден така, че да отговаря на вашите изисквания – сканиране на сепарирани и несепарирани модели, пънчета, сканбодита, артикулатори, отпечатъци“, допълват от ЕВРОПА 22.

За дентални конструкции

На БУЛДЕНТАЛ 2022 ще открием предимствата и на 3D Метален принтер за дентални конструкции RITON D-150. Той работи чрез Voxeldance софтуер и е снабден с комплект с пещ за стабилизация, машина за освобождаване от плочката за принтиране, воден охладител на лазера, 20бр. плочки за принт и други нужни за работа консумативи. Машината разполага с 150мм диск, гарантирайки приниране на повече от 200 зъба на един принт.

С всички иновативни предложения от сферата на 3D – технологиите, предлагани от компания ЕВРОПА 22 на изложение БУЛДЕНТАЛ, ще се запознаете в зала 3, щанд А14.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>