Водещи компании в сферата на медицината и здравето са партньори на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2023
Скринингови изследвания за диабет се провеждат на изложение БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ / ДЕРМА & EСТЕТИКА
Кои събития фокусират медицинските, денталните и дерматологичните специалисти от 31 май до 2 юни?

3D технологии за денталния сектор от ВОП

Фрезова машина SilaMill T5, 3D скенер Vinyl, 3D принтер SilaPrint LCD са част от продуктите, които компанията ще представи  

Професионални машини от последно поколение са акцент сред продуктите, които фирма ВОП ще представи на изложение Булдентал. Компанията е един от лидерите в производството на оборудване за зъботехнически лаборатории. С повече от 26 години опит, българският производител е носител на редица награди за иновации в сферата на зъботехниката. Освен на българския пазар, ВОП успешно си партнира с немски, италиански, американски и индийски компании.  

На тазгодишното издание на изложение Булмедика екипът на компанията ще посрещне посетителите на щанд B1 в зала 3. Част от иновативните продукти, които ще видите, са фрезова машина, 3D скенер и 3D принтер. 

КУПИ БИЛЕТ

Фрезова машина SilaMill T5/T5 Edition   

Машината се отличава с немско качество и постигане на отлични резултати. Двете ротационни оси в допълнение на трите линейни – x, y и z, дават възможност за обработка на широк спектър от материали и различен тип работа. Един уред, съчетаващ в себе си точност в ultra HD режим и прецизност при движение с шпиндел с четириточкови керамични сачмени лагери. „С денталната фреза SilaMill T5 Edition може да постигнете перфектни резултати“, допълват от ВОП. 

3D скенер Vinyl 

Денталният скенер Vinyl-SmartOpticе е разработен за постигане на максимална производителност в ежедневната работа на една зъботехническа лаборатория. Потребителят може да избира между две налични опции за сканирани – монохромно и цветно. А благодарение на изцяло автоматизираната Z ос, се пести значително време. 

3D принтер SilaPrint LCD   

Сред отличителните характеристики на професионалния SilaPrint LCD са LCD технологията и двойните си направляващи по Z оста. Иновативната машина позволява изработка на детайлни модели с точни размери, а ниската му цена, го прави подходящ за принтиране и на малък брой модели. Други специални функции, които уредът има, са: система за пречистване на въздух с активен въглен, удобен 7-инчов тъчскрийн дисплей за управление, лесно принтиране чрез W-LAN & Ethernet.  

{os-gal-70}

Специалистите от ВОП ще споделят повече за предлаганите от тях технологии от 31 май до 2 юни в Интер Експо Център.  

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>