Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4
Софтуер за ефективна и лесна комуникация между зъболекари и зъботехници

Екскурзии за зъболекари и зъботехници от Аполо

Уникална екскурзия, само за ценители, на най-красивите и непознати места в Аржентина, от Аполо. 9 дни из най-интересните части на Аржентина, с тръгване на 16.11.2017 г. Ще бъдат разгледани Буенос Айрес и „краят на света“. Красотата на Патагония, Ушуая, Огнена земя и всички техни богатства ще се разкрият за пътешествениците от България.

Специална цена за стоматолози и зъботехници:  6748 лв. (стандартна цена 7010 лв.). В нея са включени самолетни билети, такси, трансфери, 8 нощувки със закуски. В нея са добавени и всички входни такси по програмата, екскурзовод, 1 вечеря с Танго шоу, 3 обяда, медицинска застраховка и тур мениджър от Аполо.

Световния конгрес FDI в Испания

Посетете Световния конгрес FDI в Испания на 29.08.2017 г. Освен че можете да присъствате на едно от важните дентални събития през годината, ще имате възможност да видите най-интересните забележителности на Мадрид, да посетите старата испанска столица Толедо, да разгледате архитектурния комплекс от XVI в. Ел Ескориал и Сеговия.

Специална цена за стоматолози и зъботехници 1390 лв. (стандартна цена 1490 лв.). В нея са включени 4 нощувки със закуски и настаняване в хотел 4 звезди, самолетни билети, такси и трансфери, панорамна обиколка на Мадрид и екскурзия до Толедо, медицинска застраховка и тур мениджър от Аполо.

Почивка в новата топ дестинация – Дуръс, Албания. Настаняване в най-новия 4-звезден хотел Horizont, на база All Inclusive. 7 нощувки, транспорт с автобус, медицинска застраховка и представител от Аполо – само за 649 лв. Хотел Horizont притежава модерна обстановка и луксозно обзавеждане. Разположен е близо до плажа и разполага със собствена плажна зона. Гостите на хотела използват безплатно чадъри и шезлонги. В хотела има още басейн, ресторант, бар.

Дати на тръгване: от 17.06 до 09.09, всяка събота. ПРОМОЦИОНАЛНА цена за 17.06 – 590 лв. на човек, в двойна стая.

На 17.05.2017, от 13:00 до 14:00 ч., Аполо организира Happy hour с томбола с награди. На следващия ден – 18.05.2017, от 13:00 до 14:00 ч., отново ще има Happy hour с чаша вино и томбола с награди от Аполо.