Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Ехограф SonoScape от Медикал Експрес

Ехограф SonoScape X5 е ново поколение мултифункционална ултразвукова система, с впечатляваща мобилност и 15.6″ LCD монитор с антирефлексно покритие. Високотехнологични усъвършенствани ULTRA SLIM трансдюсери и последна генерация процесори – за изключително качество на образа, при най-компактни размери. Пълен набор от режими на изображение и множество пакети за клинични измервания и анализ. Вградена батерия, позволяваща до 90 минути непрекъната работа и режим за бързо стартиране до 24 секунди.

Енергиен генератор ETHICON ENDO-SURGERY TM

Мултифункционален енергиен генератор, с комбинирана ултразвукова HARMONIC® технология и ENSEAL® адванс биполярна технология, с възможности за ръчно и крачно управление. Сензорен дисплей, с висока резолюция, лесна настройка на стойностите и видимост от всеки ъгъл. Уникален „Teardrop“ конектор свързващ ръкохватката с апарата, осигурява правилно съединяване и ограничава потенциалното увреждане. Вградени указания за последователността на стартиране, включване и тестване за готовност на работа.

Универсална операционна маса

Хидравлична операционна маса, с механично управление на движението на секциите и височината. Движения във височина на гръбната секция, на секцията за главата, латерално движение, тренделенбург, отделни секции за краката с вертикално движение и подвижна бъбречна секция. Стандартната комплектация включва анестезиологична рамка, странични подпори за тяло, подпори за рамене, подпори за ръце и кракодържатели тип Гьопел.

Възплозвайте се от специалните цени по време на изложението.

Продуктите на Медикал Експрес са в зала 2, щанд С2.

{os-gal-33}