3D технологиите са неразделен елемент от съвременната дентална практика и медицината
Билкови екстракти в шипково масло от Тревнеския балкан  
Откриваме повече за iPhysio профил дизайнер и имплант I-Bone в зала 3, щанд D4

E.P.T.Q. е фин хиалуронов филър

Фин хиалуронов филър, специално създаден по авангардна технология, осигуряваща комфорт и безопасност, гарантирана от съществените девет елемента. Наименованието му е E.P.T.Q., а у нас ще бъде представен от фирма Глобал Медикал по време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020 от 7 до 9 октомври.

Качествата и използваните съставки осигуряват безопасност при манипулирането с него. Продуктът, съдържащ чиста хиалуронова киселина от неживотински произход с концентрация 24мг/мл. E.P.T.Q., е създаден чрез иновативна технология, включваща хомогенизиране на крайния продукт. Тя осигурява дълготраен ефект – вследствие на оптимален баланс между плътност и еластичност.

„E.P.T.Q. е максимално чист хиалуронов филър без наличие на стабилизатори. По този начин се намалява рискът от алергични реакции. Количеството ендотоксин е под 0,1 EU/1ml за елиминиране на страничните ефекти, надвишавайки изискванията за безопасност на FDA стандарта“, коментират от компанията. Създаден в стерилна производствена среда, употребата му води до минимален дискомфорт по време на процедурата, благодарение на добавения лидокаин, сходното PH и осмотично налягане в тялото.

В дните на изложението, Глобал Медикал ще представи E.P.T.Q. в зала 2, щанд С 3а.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>