Събитието, което обедини медицински, дентални и естетически специалисти от 29 до 31 май
Международното изложение, което събира медицинския сектор за 58-и път - БУЛМЕДИКА
Изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА 2024 започна

Две предложения за специалистите-зъботехници

ceramill® zolid gen-x е заготовка от многослоен високотранспарентен циркониев оксид с повишени естетика и високи механични характеристики, а Karadent – термопластичен материал за тотални протези, скелетирани прозрачни скари и терапевтични шини

Сферата на зъботехниката ще бъде „под светлината на прожекторите“ при представянето на AMPLIUS през тази година. На изложение БУЛДЕНТАЛ компанията ще се фокусира върху два ключови продукта – ceramill® zolid gen-x и Karadent.

Какво е ceramill® zolid gen-x? Материалът Ceramill® zolid gen-x е заготовка от многослоен високотранспарентен циркониев оксид с повишени естетика и високи механични характеристики (>1000Mpa). Продуктът слага край на времеемкото търсене на правилния CAM материал и съчетава отличната естетика (с естествен градиент на цвета) с изключителни механични показатели. По този начин премахва всякакви ограничения в индикациите за използване. ceramill® zolid gen-x е подходящ както за естетични конструкции, така и за големи протезни конструкции и винтово задържани конструкции върху импланти.

Оптималният избор на материал за тотални протези

В началото на текста дадохме заявка да разкажем повече и за Karadent. Информацията Ви представяме в следващите редове. Произведеният от американската tcs продукт е оптимален избор за термопластичен материал, служещ за разработването на тотални протези, скелетирани прозрачни скари и терапевтични шини. С Karadent могат да се създават частични протези, изискващи твърд материал и в случаите, при които гъвкавостта в зоната на небцето не е препоръчителна. Сред посочваните от фирма AMPLIUS предимства на Karadent, е че може да се използва за пациенти, алергични към акрили.

Тоталните протези, изработени с Karadent, могат да бъдат ребазирани с акрил. Могат да бъдат поправяни и чрез повторно шприцване или с използване на бондинг агент и акрил.

Допълнителна информация за ceramill® zolid gen-x и Karadent ще получите от представителите на фирма AMPLIUS в зала 4, щанд D2.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>